Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

B1 B1,
Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care. continuă pe B1

Putin: SUA au orchestrat criza din Ucraina. Initial, au stat in umbra

Pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care afecteaza in prezent aceasta tara, doar ca la inceput au.

Criza din Ucraina pune in pericol un proiect de 900 miliarde de dolari al Exxon cu Rosneft in nordul Rusiei

Sanctiunile aplicate de SUA Rusiei in contextul crizei din Ucraina pun in pericol un proiect care ar putea depasi 900 de miliarde de dolari al producatorului american de petrol Exxon cu Rosneft, companie controlata de guvernul de la Moscova, potrivit Bloomberg.

LIVE TEXT Situatie tensionata in Ucraina: SUA vor anunta noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin

Statele Unite si Uniunea Europeana urmeaza sa impuna noi sanctiuni inca de luni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina, scrie Bloomberg. Urmareste LIVE TEXT evolutia crizei din UcrainaOra 10. 45 AFP: Separatistii au preluat controlul primariei din Kostiantinivka, un oras de circa 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei )70 km nord de Donetsk). Circa 20 de barbati inarmati si cu uniforme nemarcate pazesc primaria. Pe cladire a fost arborat un drapel akl republicii Donetsk, iar militanti construiesc baricade.

Vladimir Putin, invitat de onoare la ziua de nastere a fostului cancelar german, Gerhardt Schroeder

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder si-a sarbatorit cea de 70-a aniversare alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in St. Petersburg, luni seara, in timp ce SUA si Uniunea Europeana sporeau sanctiunile fata de Moscova, ca raspuns la criza din Ucraina.

Criza din Ucraina: Voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva separatistilor si rusilor

Decisi sa actioneze in caz de invadare a regiunii de catre fortele rusesti, circa 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas est) - centru important pentru extractia carbunelui si industria siderurgica a Ucrainei - in scopul de a lupta impotriva separatistilor prorusi, ca urmare a unui apel pe Facebook.

Criza din Ucraina. Situatie in continuare tensionata in estul tarii: Separatistii pro-rusi au preluat controlul mai multor cladiri din Horlivka/ Turcinov: Fortele armata ucrainene sunt in stare de alerta totala pentru lupta/ Rusia denunta declaratiile be

Situatia a continuat sa fie tensionata in estul Ucrainei si miercuri. Separatistii pro-rusi au pus stapanire asupra unei cladiri guvernamentale si sediului politiei din orasul Horlivka, regiunea Donetsk. Presedintele ucrainean Oleksandr Turcinov a anuntat ca fortele armate sunt in stare de alerta totala pentru lupta. In replica, Rusia a denuntat retorica belicoasa a Kievului. De asemenea, autoritatile ucrainene l-au arestat si declarat persona non grata pe atasatul militar rus la Kiev, pe care il acuza de spionaj. In cursul unei convorbiri telefonice avute miercuri seara, presedintele rus Vladimir Putin si premierul britanic David Cameron au convenit ca o iesire din criza in Ucraina nu poate fi realizata decat prin mijloace pasnice, potrivit Kremlinului. Vezi principalele evenimente privind criza din Ucraina desfasurate miercuri.

Vladimir Putin ameninta cu reanalizarea prezentei firmelor din Vest in sectoarele esentiale ale economiei rusesti

Liderul rus Vladimir Putin a afirmat, marti, caRusia nu ia in considerarea impunerea unor contrasanctiuni Vestului, dar ar putea sa reconsidere participarea companiilor vestice in economia sa, scrie Reuters.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Situatie tensionata in Ucraina: Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, 14 oameni sunt raniti / SUA a anuntat noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin si a 17 companii

ARTICOL ACTUALIZAT: Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat noi sanctiuni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina. Printre cei vizati se numara si Igor Sechin, directorul companiei Rosneft si confident al lui Putin. Luni seara, militanti pro-rusi inarmati cu bate si cutite au atacat luni, Donetsk, o manifestatie a partizanilor guvernului pro-occidental de la Kiev, inregistrandu-se numerosi raniti, transmite corespondentul AFP. Insurgentii au aruncat cu pietre si grenade aurzitoare asupra manifestantilor. Potrivit autoritatilor locale, 14 persoane au fost ranite. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni din Ucraina.

LIVE TEXT Situatie tensionata in Ucraina: Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, 14 oameni sunt raniti / SUA a anuntat noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin si a 17 companii

ARTICOL ACTUALIZAT: Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat noi sanctiuni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina. Printre cei vizati se numara si Igor Sechin, directorul companiei Rosneft si confident al lui Putin. Urmareste LIVE TEXT evolutia crizei din UcrainaOra 20:05 Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, numerosi raniti AFP)Ora 17. 50: Compania britanica petroliera BP a anuntat ca intentioneaza sa ramana partener al Rosneft.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )