Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vladimir Putin ameninta cu reanalizarea prezentei firmelor din Vest in sectoarele esentiale ale economiei rusesti

B1 B1,
Vladimir Putin ameninta cu reanalizarea prezentei firmelor din Vest in sectoarele esentiale ale economiei rusesti

Liderul rus Vladimir Putin a afirmat, marti, caRusia nu ia in considerarea impunerea unor contrasanctiuni Vestului, dar ar putea sa reconsidere participarea companiilor vestice in economia sa, scrie Reuters. continuă pe B1

Vladimir Putin afirma ca nu sunt necesare contrasanctiuni impotriva Vestului, dar ameninta cu reanalizarea prezentei firmelor occidentale in sectoarele esentiale ale economiei Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a afirmat marti ca Rusia nu considera necesara impunerea de contra-sanctiuni impotriva Occidentului, dar ar putea sa reconsidere participarea companiilor vestice in economia sa, inclusiv in proiectele energetice, daca sanctiunile continua, scrie Reuters.

Vladimir Putin, invitat de onoare la ziua de nastere a fostului cancelar german, Gerhardt Schroeder

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder si-a sarbatorit cea de 70-a aniversare alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in St. Petersburg, luni seara, in timp ce SUA si Uniunea Europeana sporeau sanctiunile fata de Moscova, ca raspuns la criza din Ucraina.

Vladimir Putin, dupa noile sanctiuni: Vom supravietui si vom merge mai departe

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, luni, in cadrul unei intalniri cu mai multi parlamentari, ca tara sa este capabila sa inlocuiasca, in aproximativ doi ani si jumatate, importurile restrictionate prin noile masuri luate de Occident. Luni, Statele Unite au impus o noua serie de sanctiuni pentru 17 companii rusesti.

Sanctiunile economice pentru Rusia, noul episod din vesnica goana dupa averea lui Vladimir Putin

SUA si UE nu au facut un secret din faptul ca sanctiunile aplicate Rusiei dupa anexarea Crimeei ii vizeaza pe apropiatii presedintelui Vladimir Putin. Pentru a-si face mesajul si mai clar, noul pachet de masuri punitive, care va fi prezentat cel mai probabil luni, loveste cercul intim al lui Putin. De fapt, sanctiunile au scopul de a afecta uriasa avere a sefului de la Kremlin, despre care se zvoneste mult, dar se stiu putine.

LIVE TEXT Situatie tensionata in Ucraina: SUA vor anunta noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin

Statele Unite si Uniunea Europeana urmeaza sa impuna noi sanctiuni inca de luni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina, scrie Bloomberg. Urmareste LIVE TEXT evolutia crizei din UcrainaOra 10. 45 AFP: Separatistii au preluat controlul primariei din Kostiantinivka, un oras de circa 80. 000 de locuitori din estul Ucrainei )70 km nord de Donetsk). Circa 20 de barbati inarmati si cu uniforme nemarcate pazesc primaria. Pe cladire a fost arborat un drapel akl republicii Donetsk, iar militanti construiesc baricade.

LIVE TEXT Situatie tensionata in Ucraina: Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, 14 oameni sunt raniti / SUA a anuntat noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin si a 17 companii

ARTICOL ACTUALIZAT: Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat noi sanctiuni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina. Printre cei vizati se numara si Igor Sechin, directorul companiei Rosneft si confident al lui Putin. Urmareste LIVE TEXT evolutia crizei din UcrainaOra 20:05 Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, numerosi raniti AFP)Ora 17. 50: Compania britanica petroliera BP a anuntat ca intentioneaza sa ramana partener al Rosneft.

Situatie tensionata in Ucraina: Insurgenti pro-rusi au atacat un mars pro-Kiev la Donetsk, 14 oameni sunt raniti / SUA a anuntat noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin si a 17 companii

ARTICOL ACTUALIZAT: Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat noi sanctiuni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina. Printre cei vizati se numara si Igor Sechin, directorul companiei Rosneft si confident al lui Putin. Luni seara, militanti pro-rusi inarmati cu bate si cutite au atacat luni, Donetsk, o manifestatie a partizanilor guvernului pro-occidental de la Kiev, inregistrandu-se numerosi raniti, transmite corespondentul AFP. Insurgentii au aruncat cu pietre si grenade aurzitoare asupra manifestantilor. Potrivit autoritatilor locale, 14 persoane au fost ranite. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de luni din Ucraina.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )