Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vladimir Putin, provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin, provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket, insa presedintele rus a refuzat, scrie The Independent. Desi Putin nu a spus NU cu vehementa, purtatorul sau de. continuă pe B1

Vladimir Putin, provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ASL Ice Bucket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost provocat de Vin Diesel sa participe la fenomenul ALS Ice Bucket, insa presedintele rus a refuzat, scrie The Independent. Desi Putin nu a spus NU cu vehementa, purtatorul sau de.

VIDEO: Vladimir Putin, provocat sa-si toarne in cap o galeata cu apa si gheata

Presedintele rusiei, Vladimir Putin, a fost provocat de actorul american Vin Diesel sa-si toarne in cap o galeata cu apa si gheata si sa participe astfel la campania umanitara pentru strangerea de fonduri lansata de fundatia ALS.

Vin Diesel il provoaca pe Vladimir Putin sa-si toarne-n cap o galeata cu gheata

Starul hollywoodian Vin Diesel l-a provocat pe presedintele rus Vladimir Putin sa-si toarne-n cap o galeata plina cu gheata, in cadrul unei campanii de constientizare la nivel global a unei maladii degenerative a neuronilor motori, relateaza ziarul rus The Moscov Times in pagina electronica.

Vin Diesel ii arunca manusa lui Putin! Actorul american il provoaca pe liderul rus sa-si toarne pe cap o galeata cu apa si gheata

Actorul Vin Diesel a participat la campania umanitara Ice Bucket Challenge, care presupune rasturnarea unei galeti de apa cu gheata pe cap. Dupa indeplinirea acestei misiuni, participantii au dreptul sa nominal.

Reprezentantul lui Vladimir Putin in Crimeea: intr-un final, Transnistria va fi a Rusiei

Reprezentantul special al presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, Oleg Belaventev, a declarat ca Transmistria va ajunge intr-un final la Rusia, potrivit publicatiei moldovene National. Daca ar depinde de.

Petro Porosenko si Vladimir Putin vor participa la un summit regional la Minks

Vladimir Putin si Petro Porosenko vor participa la un summit regional, pe 26 august .

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )