Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vladimir Putin: Rusia era pregatita anul trecut sa ridice nivelul alertei nucleare pentru Crimeea

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia era pregatita anul trecut sa ridice nivelul alertei nucleare pentru Crimeea

Rusia era pregatita sa-si puna armamentul nuclear in alerta in timpul tensiunilor de anul trecut din Peninsula ucraineana Crimeea, in contextul indepartarii de la putere a fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici, a declarat Vladimir Putin intr-un documentar difuzat duminica de televiziunea rusa de stat. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana a blocat un acord nuclear incheiat intre Rusia si Ungaria anul trecut

Uniunea Europeana a blocat acordul in valoare de 12 miliarde de euro dintre Ungaria si Rusia pentru constructia a doua reactoare nucleare in Ungaria, intrucat acesta presupunea si importarea de combustibil.

Rusii se intreaba care este starea de sanatate a lui Vladimir Putin, absent de o saptamana

Unde este presedintele Vladimir Putin? Rusia se intreba joi care este starea de sanatate a liderului sau, absent din viata publica de o saptamana, in timp ce Kremlinul nu inceteaza sa ofere asigurari ca este teafar si nevatamat, scrie AFP.

Motivul disparitiei liderului de la Kremlin: Vladimir Putin si-ar fi insotit iubita in Elvetia, unde aceasta urmeaza sa nasca

Presa din Elvetia pune misterioasa disparitie din ultimele zile a presedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului ca acesta s-ar afla in Elvetia, pentru a asista la nasterea copilului sau si al fostei gimnaste Alina Kabaeva, despre care presa rusa a tot scris ca ar fi iubita liderului de la Kremlin de mai multi ani.

Kremlinul infirma zvonurile ca Vladimir Putin ar fi bolnav. Purtator de cuvant: iti poate rupe mana cand dai noroc cu el, atat de puternic este

Purtartorul de cuvant al lui Vladimir Putin infirma zvonurile potrivit carora liderul de la Kremlin ar avea probleme de sanatate, informeaza AP. Vladimir Putin este absolut sanatos, iti poate rupe mana.

Vladimir Putin, tinta unui complot executat de sefii serviciilor secrete

Vladimir Putin ar fi fost tinta unui complot, executat chiar de sefii serviciilor secrete. Acesta este ultimul scenatriu vehiculat in presa internationala dupa disparitia misterioasa din spatiul public a.

Kremlinul refuza sa comenteze stirile despre absenta lui Vladimir Putin din Moscova

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat sa comenteze o informatie facuta publica de postul independent de televiziune Dojd, care a relatat duminica ca presedintele rus Vladimir Putin nu a fost prezent in Moscova in ultimele zile, transmite Reuters.

Partenera lui Vladimir Putin a nascut o fetita in Elvetia

Vladimir Putin ar fi tatal unei fetite nascute de catre Alina Kabaeva intr-o clinica din cantonul elvetian Ticino, relateaza cotidianul regional Tribune de la Gen and 232;ve TDG) in pagina electronica.

Ce s-ar intampla daca Vladimir Putin ar muri? Posibile scenarii privind absenta presedintelui rus de pe scena politica

Absenta presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de pe scena publica a starnit imaginatia jurnalistilor, a bloggerilor si a oamenilor din toate colturile lumii. Oricare ar fi motivul absentei sale, presedintia.

Vladimir Putin si iubita sa ar astepta un copil. Cuplul s-ar afla la o clinica din Elvetia

Vladimir Putin nu a mai fost vazut in public de pe 5 martie, cand l-a primit la Moscova pe premierul italian Matteo Renzi, iar motivul disparitiei liderului de la Kremlin din fata camerelor de filmat pe care le.

Vladimir Putin apare intr-un clip, difuzat de televiziunea rusa de stat, pentru a infirma zvonurile potrivit carora ar fi bolnav (VIDEO)

Televiziunea ruseasca de stat a publicat, vineri, un clip care-l prezinta pe presedintele Vladimir Putin la resedinta sa din afara Moscovei, in contextul in care au aparut zvonuri potrivit carora acesta ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )