Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin a vorbit despre Republica Moldova. Ce urmeaza sa se intample

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a vorbit despre Republica Moldova. Ce urmeaza sa se intample

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca a discutat cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, exprimandu-si speranta ca vor fi facuti pasi pozitivi in planul cooperarii bilaterale,. continuă pe Antena3

Analiza Wall Street Journal: Republica Moldova ar putea fi urmatoarea tinta a lui Putin

Occidentalii au fost preocupati in ultima vreme de situatia Ucrainei, pe care au considerat-o tinta lui Vladimir Putin in Europa, dar se pare ca, mai nou, liderul de la Kremlin si-a indreptat.

Vladimir Putin priveste spre Chisinau: Kremlinul foloseste si Biserica pentru a influenta situatia in zona

Presa internationala atrage atentia ca Rusia si-a putea reorienta atentia spre Republica Moldova. Cand tot Occidentul este atent la ce se intampla in Ucraina, Vladimir Putin e cu ochii pe.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: Fara imbunatatirea relatiilor cu Rusia, Moldova nu va supravetui

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat joi, 15 septembrie, ca Republica Moldova are nevoie de un parteneriat strategic si de imbunatatirea relatiilor cu Rusia, in caz contrar nu vom supravetui.

Zeci de incendii in Republica Moldova. Pompierii din toata tara au fost antrenati in stingerea focarelor

Pompierii din Republica Moldova au intervenit in 64 de cazuri pentru stingerea focarelor de vegetatie. Sase dintre acestea au avut loc doar in municipiul Chisinau, scrie unimedia. info. Serviciul.

Vladimir Putin sustine ca exista incercari de manipulare a opiniei publice inainte de alegerile legislative

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a sustinut sambata dimineata ca a observat tentative de manipulare a opiniei publice in timpul campaniei pentru alegerile legislative programate pentru duminica.

Delegatie romano-germana in Republica Moldova

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) a organizat, in colaborare cu Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, o delegatie romano-germana in Republica Moldova avand ca scop informarea directa de la sursa si explorarea oportunitatilor de afaceri pe care aceasta le ofera. Impactul delegatiei a fost puternic in randul firmelor si institutiilor locale, acestea dovedind o mare deschidere pentru cooperare.

Republica Moldova a refuzat presedintia CSI. Federatia Rusa ii va lua locul

Republica Moldova a refuzat sa preia presedintia Comunitatii Statelor Independente. Conform regulii alfabetice, Rusia va lua locul Moldovei.

The New York Times: Rusia isi extinde influenta in Republica Moldova prin intermediul Bisericii Ortodoxe

Rusia incearca sa-si mentina influenta politica intr-un sir de state fragile, precum Republica Moldova, prin intermediul Bisericii Ortodoxe - scrie The New Yor Times intr-un amplu material publicat marti, 13 septembrie.

Publicatia The Wall Street Journal anunta care ar putea fi urmatoarea tinta a lui Vladimir Putin

Exercitiile militare efectuate de Rusia in Transnistria si recentul decret semnat de liderul transnistrean, Evgheni Sevciuk, sugereaza ca Vladimir Putin testeaza terenul din Occident pentru o potentiala.

Vladimir Putin a aparut, intr-o singura seara, in fotografiile de nunta ale mai multor mirese

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reusit performanta de a aparea, intr-o singura seara, in fotografiile de nunta ale mai multor mirese. Mai exact, liderul de la Kremlin a fost asaltat in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )