Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin vrea sa introduca un impozit pe avere in Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin vrea sa introduca un impozit pe avere in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Guvernului sa introduca un impozit pe avere, pana la jumatatea lui 2013, o problema care este dezbauta de mai multe luni in Rusia, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Vladimir Putin vrea sa introduca un impozit pe avere in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Guvernului sa introduca, pana la jumatatea lui 2013, un impozit pe avere, o problema care este dezbauta de mai multe luni in Rusia, relateaza AFP.

Vladimir Putin vrea sa introduca un impozit pe avere in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Guvernului sa introduca un impozit pe avere, pana la jumatatea lui 2013, o problema care este dezbauta de mai multe luni in Rusia, informeaza.

Vladimir Putin: Familia in Rusia trebuie sa aiba minim 3 copii. Pentru ca Rusia sa fie puternica si suverana, trebuie sa fim mai numerosi

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel miercuri la cetatenii rusi sa faca mai multi copii, cel putin trei in fiecare familie, pentru ca tara sa nu saraceasca si sa nu devina incapabila sa isi pastreze teritoriul, potrivit AFP. Cred ca norma in Rusia trebuie sa devina o familie cu trei copii, a declarat el in discursul anual in fata natiunii, adaugand ca pentru acest lucru mai sunt multe de facut.

Presedintele rus Vladimir Putin le cere rusilor sa faca mai multi copii pentru a proteja tara.

Presedintele rus Vladimir Putin i-a indemnat miercuri pe rusi sa faca mai multi copii, altfel tara poate imbatrani sau poate sa devina chiar incapabila sa isi apere teritoriul, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Cred ca norma in Rusia ar trebui sa devina o familie cu trei copii, a declarat presedintele rus intr-un discurs anual catre natiune, admitand ca raman multe de facut in acest sens. Trebuie sa fie create conditii favorabile, mai intai pentru femei, pentru ca sa nu le fie .

Vladimir Putin neaga planurile privind revigorarea Uniunii Sovietice

Presedintele rus Vladimir Putin a respins acuzatiile potrivit carora integrarea economica dintre Rusia si fostele state sovietice face parte dintr-un program de re-sovietizare, relateaza sursele de presa.

Vladimir Putin neaga planurile privind revigorarea Uniunii Sovietice

Presedintele rus Vladimir Putin a respins acuzatiile potrivit carora integrarea economica dintre Rusia si fostele state sovietice face parte dintr-un program de re-sovietizare, anunta Novinite.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )