Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vladuta Lupau, infectata cu noul coronavirus. Artista a facut anuntul pe retelele de socializare

B1 B1,
Vladuta Lupau, infectata cu noul coronavirus. Artista a facut anuntul pe retelele de socializare

Vladuta Lupau, una din cele mai frumoase cantarete de muzica populara din Romania, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut chiar de ea. Cantareata de muzica. continuă pe B1

RCS RDS a facut anuntul: ce ofera gratuit pentru toti clientii lor

RCS & RDS a facut anuntul cu ce ofera gratuit pentru toti clientii. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania. Vedeti un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toti cei care sunt interesati. RCS & RDS a facut anuntul asteptat de .

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Descoperire istorica pe Luna: ce au gasit cercetatorii. NASA a facut anuntul oficial

Observatorul stratosferic pentru astronomie in infrarosu, S. , al NASA a confirmat o descoperire importanta. Este vorba de prima descoperire a apei pe suprafata luminata de soare a Lunii. Aceasta descoperire indica faptul ca apa poate fi distribuita pe suprafata lunara si nu numai in locuri reci si umbrite. descopera apa pe Luna S. a .

Ce se intampla cu TikTok in aceste momente. Compania a facut anuntul oficial

Tik Tok este aplicatia care creeaza isterie in randul tinerilor din Romania si nu numai. Fenomenul social-media devenit cel de temut rival al Facebook-ului, caci oricine poate deveni faimos peste noapte cu un videoclip de 15 secunde in care danseaza, zambeste sau imita pe cineva. Cu toate partile sale bune, exista una rea si principala: .

MINISTERUL SANATATII: Peste 3.800 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei

Peste 3. 800 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei, iar 33 au decedat, conform datelor transmise de Ministerul Sanatatii. De asemenea, alte aproximativ 2. 000 de cazuri de infectare au fost inregistrate in randul altor categorii de personal din unitatile medicale, scrie News.

Presedintele Consiliului Stiintific Francez: Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus este dublu decat cel anuntat oficial

In timp ce Franta a inregistrat un nou record zilnic de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu peste 50. 000 confirmate duminica seara pentru ultimele 24 de ore, presedintele Consiliului Stiintific Francez a avertizat ca situatia este extrem de dificila, chiar critica.

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar .

Maurice Munteanu a facut anuntul trist si furios: A murit! Acum sunteti multumiti?

In cadrul unei editii recente Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca Badulescu a mentionat ca Maurice Munteanu a avut cateva zile tulburi. Raspunsul pentru starile sale a venit astazi, chiar din partea fashion editorului ELLE, pe pagina sa de Facebook. Maurice Munteanu, consternat de replicile oamenilor. Anunt trist despre Victor: A murit Maurice Munteanu este un .

Iohannis: Implicarea armatei in lupta cu noul coronavirus a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus. Implicarea Armatei Romaniei in acest efort national, inca de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplara, a spus seful statului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )