Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu este ASUL din maneca lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Vocea Rusiei: Dan Diaconescu este ASUL din maneca lui Traian Basescu

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare,. continuă pe Antena3

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu.

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare, comenteaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Pentru orice observator avizat, succesul obtinut de Dan Diaconescu in lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se inscrie intr-o strategie mai larga de reducere a sanselor USL de a obtine o majoritate .

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu este asul din maneca lui Traian Basescu

Publicatia Vocea Rusiei afirma ca Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, iar succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim este parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare.

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu

Dan Diaconescu ar fi asul din maneca presedintelui Traian Basescu, prin care PDL urmareste si reduca sansele USL la alegerile parlamentare, arata un editorial din Vocea Rusiei. Perspectivele electorale.

Procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, din nou in dezbatere.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, potrivit digi24. ro La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data .

Dan Diaconescu a plecat din Romania pentru doua zile: Patronul OTV a luat o cursa aeriana de Munchen

Semnarea contractului de vanzare-cumparare pentru Combinatul Oltchim intarzie si mai mult, intrucat castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, a plecat din Romania, luni dupa amiaza. Potrivit Mediafax,.

Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat ca este interesat doar de factorul economic din toata chestiunea legata de privatizarea Oltchim, adaugand ca sustine pozitia ministruluiEconomiei.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Ora 10:00: Dan Diaconescu, asteptat la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, anunta Agerpres. Acesta trebuie sa plateasca insa suma de 203 milioane de lei, cu care a fost adjudecata licitatia pentru privatizarea combinatului valcean. Ar fi existat, legal, un termen de 10 zile pentru incheierea contractului, insa oferta lui Dan Diaconescu si OPSPI permit sa se semneze contractul de vanzare cumparare de actiuni, luni, la ora 10. Pretul trebuie sa fie platit la semnarea contractului. Dar putem sa il semnam si luni dupa-amiaza si marti, a declarat, vineri, la finalul licitatiei cu oferta in plic, Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie.

Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10. 00, pentru a semna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, transmite Agerpres. Liderul.

Vadim Tudor despre Dan Diaconescu: Puradeii fara dinti vor sa ajunga presedinti!

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a afirmat sambata, la B1 TV, ca Dan Diaconescu este un puradel fara dinti, al carui partid nu numara in realitate decat 30. 000 de voturi si a respins vehement afirmatia celuilalt invitat in platou potrivit careia patronul OTV i se aseamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )