Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vodafone lanseaza prima retea LTE din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vodafone lanseaza prima retea LTE din tara noastra

Vodafone Romania anunta lansarea primei retele LTE din tara noastra, incepand cu data de 31 octombrie, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

IFC si Patria Credit, in parteneriat pentru finantarea microintreprinderilor si intreprinderilor mici din tara noastra

IFC, membru al Grupului Bancii Mondiale, si Patria Credit au stabilit un parteneriat pentru a sprijini accesul la finantare pentru microintreprinderile si intreprinderile mici din tara noastra, sprijinind o crestere economica sustenabila, potrivit unui comunicat de presa.

Ekol Logistics, investitii de opt milioane de euro in tara noastra

Ekol Logistics, companie turca de logistica, isi propune, pentru piata din tara noastra, investitii in valoare de opt milioane de euro, pentru extinderea flotei de autovehicule cu inca 100 de camioane, conform unui comunicat trimis redactiei.

PREMIERA Vodafone va permite testarea serviciilor de internet LTE/4G in mai multe orase din tara, incepand cu 31 octombrie 2012

Vodafone Romania, al doilea mare operator de telefonie mobila din tara, a anuntat luni ca incepand cu data de 31 octombrie 2012 va permite clientilor sai sa testeze serviciile de internet LTE/4G, la viteze de pana la 75 Mbps, in mai multe orase. Lansarea comerciala a serviciilor LTE va avea loc la inceputul anului viitor, iar din acest an Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps, a mai precizat operatorul. In luna septembrie din acest an, Orange, liderul pietei de telefonie mobila, anuntase ca va lansa comercial astfel de servicii pana la sfarsitul acestui an. Cosmote, al treilea mare jucator din piata, a anuntat ca va lansa servicii LTE/4G in cursul anului 2013.

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )