Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ekol Logistics, investitii de opt milioane de euro in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ekol Logistics, investitii de opt milioane de euro in tara noastra

Ekol Logistics, companie turca de logistica, isi propune, pentru piata din tara noastra, investitii in valoare de opt milioane de euro, pentru extinderea flotei de autovehicule cu inca 100 de camioane, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IFC si Patria Credit, in parteneriat pentru finantarea microintreprinderilor si intreprinderilor mici din tara noastra

IFC, membru al Grupului Bancii Mondiale, si Patria Credit au stabilit un parteneriat pentru a sprijini accesul la finantare pentru microintreprinderile si intreprinderile mici din tara noastra, sprijinind o crestere economica sustenabila, potrivit unui comunicat de presa.

Vodafone lanseaza prima retea LTE din tara noastra

Vodafone Romania anunta lansarea primei retele LTE din tara noastra, incepand cu data de 31 octombrie, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana propune alocarea a 2,9 milioane euro din Fondul de ajustare la globalizare pentru fostii angajati ai societatii Nokia in Romania

Comisia Europeana a propus vineri sa se aloce Romaniei 2,9 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), pentru a ajuta 1. 416 lucratori concediati in Romania de catre SC Nokia Romania SRL si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca. Propunerea este transmisa, in prezent, spre aprobare Parlamentului European si Consiliului de Ministri al UE, potrivit site-ului reprezentantei CE in Romania.

Olandezii de la Van Oord vor prelungi digul Constanta pentru 100 milioane euro

GSP contesta procedura in care a fost selectata compania Compania olandeza Van Oord Dredging and Marine Contractors a fost selectata pentru executia lucrarilor de prelungire a digului de larg din Portul Constanta, contract care valoreaza 420,4 milioane lei 100 milioane euro), procedura fiind, insa, contestata de Grup Servicii Petroliere GSP).

CE propune alocarea a 2,9 milioane euro pentru fostii angajati Nokia din Cluj

Comisia Europeana CE) a propus azi Parlamentului European si Consiliului de Ministirii UE aprobarea alocarii pentru tara noasta sumei de 2,9 milioane de euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru a ajuta 1 416 lucratori concediati in Romania de catre Nokia Romania si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca, informeaza Comisia printr-un comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )