Libnet.ro
UNICEF

05:00

Voi vota cu Maia Sandu; va fi urmatorul presedinte al Republicii Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voi vota cu Maia Sandu; va fi urmatorul presedinte al Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ieri, intr-o emisiune televizata, ca va vota cu Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, adaugand ca, pe calcul, aceasta va fi urmatorul presedinte al moldovenilor. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care detine si cetatenia Republicii Moldova, a declarat luni, 31 octombrie, in cadrul unei emisiuni de la B1TV, ca nu a avut posibilitatea sa voteze in turul intai al alegerilor prezidentiale, insa promite sa o faca in turul doi.

Tinerii basarabeni care au votat din Iasi vor de la noul presedinte al Republicii Moldova sa-i duca in Europa: Sunt un om mic, dar am emotii pentru tara mea

Tinerii basarabeni care studiaza in Iasi si care si-au votat presedintele la Consulatul Republicii Moldova la Iasi au povestit pentru Adevarul ca spera intr-un rezultat care sa puna capat coruptiei de dincolo de Prut si care sa indrepte tara spre Vest.

Tinerii basarabeni care au votat in Iasi vor de la noul presedinte al Republicii Moldova sa-i duca in Europa: Sunt un om mic, dar am emotii pentru tara mea

Tinerii basarabeni care studiaza in Iasi si care si-au votat presedintele la Consulatul Republicii Moldova la Iasi au povestit pentru Adevarul ca spera intr-un rezultat care sa puna capat coruptiei de dincolo de Prut si care sa indrepte tara spre Vest.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

Maia Sandu, catre Igor Dodon: Nu eu va voi invinge in turul doi, ci oamenii!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a organizat luni, 31 octombrie, o conferinta de presa in care a indemnat tot cetatenii sa se mobilizeze pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Sandu considera ca doar prin mobilizarea moldovenilor il va putea invinge pe socialistul Igor Dodon.

Maia Sandu, candidata proeuropeana la alegerile pentru functia de presedinte al Republicii Moldova, solicita deschiderea sectiilor de votare suplimentare pentru diaspora

Maia Sandu, candidata proeuropeana a Partidului Actiune si Solidaritate la alegerile pentru functia de presedinte al Republicii Moldova, a propus Guvernului si Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau sa deschida sectii de votare suplimentare pentru diaspora.

Igor Dodon si-a anuntat obiectivele. Peste 60% in alegeri si sa participe la toate dezbaterile cu Maia Sandu: Sfanta Maia are schelete in dulap!

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat marti, 1 noiembrie, ca va participa la toate dezbaterile cu Maia Sandu la care va fi invitat. Totodata, socialistul afirma ca ii va pune contracandidatului sau intrebari incomode, pe motiv ca Sandu ar avea schelete in dulap.

Harta voturilor la prezidentiale: Igor Dodon a castigat nordul si sudul tarii, iar Maia Sandu centrul

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a reusit sa invinga in primul tur de scrutin pe candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA, Maia Sandu, desi a fost destul de aproape. Totusi, socialistul a iesit invingator in raioanele din sudul si nordul tarii, in timp ce Sandu in centru.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

Noul presedinte al Republicii Moldova va fi decis pe 13 noiembrie, cand se vor confrunta, in al doilea tur de scrutin, candidatul pro-rus, Igor Dodon, si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Votul masiv de astazi inseamna ca oamenii isi doresc o schimbare! VIDEO

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a organizat un briefing de presa imediat dupa inchiderea sectiilor de votare. Politicianul le-a multumit in mod special femeilor care au iesit in numar mai mare decat barbatii la vot, dar si diasporei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )