Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tinerii basarabeni care au votat din Iasi vor de la noul presedinte al Republicii Moldova sa-i duca in Europa: Sunt un om mic, dar am emotii pentru tara mea

Adevărul Adevărul,
Tinerii basarabeni care au votat din Iasi vor de la noul presedinte al Republicii Moldova sa-i duca in Europa: Sunt un om mic, dar am emotii pentru tara mea

Tinerii basarabeni care studiaza in Iasi si care si-au votat presedintele la Consulatul Republicii Moldova la Iasi au povestit pentru Adevarul ca spera intr-un rezultat care sa puna capat coruptiei de dincolo de Prut si care sa indrepte tara spre Vest. continuă pe Adevărul

Tinerii basarabeni care au votat in Iasi vor de la noul presedinte al Republicii Moldova sa-i duca in Europa: Sunt un om mic, dar am emotii pentru tara mea

Tinerii basarabeni care studiaza in Iasi si care si-au votat presedintele la Consulatul Republicii Moldova la Iasi au povestit pentru Adevarul ca spera intr-un rezultat care sa puna capat coruptiei de dincolo de Prut si care sa indrepte tara spre Vest.

Tinerii basarabeni care au votat la sectia din Suceava:Vrem un presedinte care sa traga la norodul nostru

Moldovenii care s-au prezentat duminica, pana in jurul pranzului, la urnele amenajate in incinta Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, au precizat ca isi doresc un presedinte care sa deschida cat mai larg drumurile catre Europa, sa apere interesele tarii si a locuitorilor acesteia.

Spitalul regional din Iasi va fi construit pe 10-12 ha, la doi kilometri de aeroport

Viitorul Spital Regional de Urgente din Iasi va fi amplasat in cartierul Moara de Vant, a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Mihai Chirica, transmite Agerpres.

Gabriela Firea: Am propus un proiect de hotarare prin care toate spitalele din Capitala vor fi dotate la standarde europene (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit vineri in platoul Stirilor B1 TV, despre situatia celor 19 spitale din Bucuresti care sunt in administrarea Minicipalitatii. Edilul a.

Primele emoji din lume vor fi expuse alaturi de tablouri semnate Picasso

Primele emoji din lume, precursoarele zambaretilor din prezent,au obtinutstatutul de arta si au fotexpuse la Muzeul de Arta Moderna MoMA) din New York, arata stiridinlume. ro. Celebrul muzeu american a reusit sa obtina permisiunea legalapentru a expune primele emoji din lumein cadrul colectiei permanente, chiar langa opere semnate de pictori celebri, precumPablo Picasso si Jackson Pollock, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )