Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care detine si cetatenia Republicii Moldova, a declarat luni, 31 octombrie, in cadrul unei emisiuni de la B1TV, ca nu a avut posibilitatea sa voteze in turul intai al alegerilor prezidentiale, insa promite sa o faca in turul doi. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

Voi vota cu Maia Sandu; va fi urmatorul presedinte al Republicii Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ieri, intr-o emisiune televizata, ca va vota cu Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, adaugand ca, pe calcul, aceasta va fi urmatorul presedinte al moldovenilor.

Traian Basescu va depune joi juramantul pentru a obtine cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria, depun juramantul pentru a obtine cetatenia moldoveneasca. Ceremonia va avea loc, joi, la Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, scrie.

Iurie Leanca va vota in turul doi pentru Maia Sandu: Este ultima sansa de a evita o domnie a lui Igor Dodon in Moldova

Candidatul PPEM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a anuntat luni, 31 octombrie, in cadrul unui brifieng de presa ca in turul doi al alegerilor prezidentiale o va sustine pe Maia Sandu.

Maia Sandu, catre Igor Dodon: Nu eu va voi invinge in turul doi, ci oamenii!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a organizat luni, 31 octombrie, o conferinta de presa in care a indemnat tot cetatenii sa se mobilizeze pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Sandu considera ca doar prin mobilizarea moldovenilor il va putea invinge pe socialistul Igor Dodon.

Dan Dungaciu: Pentru ca Maia Sandu sa aiba sanse in turul doi, trebuie sa treaca de la un discurs anti-Plahotniuc la unul geopolitic VIDEO

Directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane, Dan Dungaciu, considera ca Maia Sandu, candidatul proruopean din turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, va trebui sa schimbe discursul pentru a avea sanse impotriva candidatului prorus, Igor Dodon.

Renato Usatii nu o va sustine pe Maia Sandu in turul doi: Este proiectul americanilor!

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a explicat luni, 30 octombrie, intr-o postare video pe Facebook, de ce nu o poate sprijini in turul doi al alegerilor prezidentiale pe Maia Sandu.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale. Tara va ramane pro-Europa si pro-Romania

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Maia Sandu va obtine 53% din voturi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Traian Basescu, prima reactie dupa alegerile din Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53%

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, isi exprima public parerea despre rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din primul tur si face afirmatii despre castigatorul din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )