Libnet.ro
UNICEF

13:00

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a scazut cu 4,9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a scazut cu 4,9%

In luna septembrie, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a scazut fata de luna precedenta cu 4,9%, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Om de afaceri din Bacau, impuscat la vanatoare. Politia a deschis o ancheta in acest caz

Un om de afaceri din judetul Bacau, in varsta de 60 de ani, a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare, politistii declansand o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce imprejurari a avut loc incidentul, relateaza Mediafax.

Om de afaceri din Bacau, iMPUSCAT la vanatoare.

Un om de afaceri din judetul Bacau, in varsta de 60 de ani, a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare, politistii declansand o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce imprejurari a avut loc incidentul. Potrivit primelor informatii oferite de politistii bacauani, accidentul a avut loc pe fondul din localitatea Scorteni, in timpul desfasurarii unei partide organizate de vanatoare, la care participau mai multi bacauani, transmite .

Un om de afaceri din Mehedinti a fost arestat preventiv pentru un prejudiciu de 12 milioane de euro

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune.

Important om de afaceri din Mehedinti va fi arestat pentru o evaziune de 12 milioane de euro.

Omul de afaceri din Mehedinti Constantin Badescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de vineri spre sambata, de Tribunalul Mehedinti, alaturi de alte patru persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, transmite Mediafax. Judecatorul din cadrul Tribunalului Mehedinti a pronuntat sentinta in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce mandatele de retinere emise de procurori, ale celor sapte persone retinute, joi, pe baza de ordonanta, intre .

Un om de afaceri din Radauti va fi extradat in SUA.

Un om de afaceri din municipiul Radauti, pe numele caruia autoritatile americane au emis un mandat international de arestare dupa ce a inselat mai multe banci cu 1,8 milioane de dolari, va fi extradat in SUA dupa ce Curtea de Apel Suceava a confirmat, joi seara, mandatul international de arestare, transmite Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri radautean Daniel Morar este acuzat ca a provocat mai multor banci americane un prejudiciu de 1,8 milioane de dolari prin .

Unul dintre romanii sechestrati in India este un om de afaceri din Suceava

Unul din cei doi romani sechestrati in India este Ioan Hantar, patronul unei firme de resapat cauciucuri din judetul Suceava, iar celalalt barbat ar fi un angajat al societatii lui Hantar, afirma surse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )