Libnet.ro
UNICEF

06:30

FC Voluntari - FCSB 0-0, la primul meci in nocturna pe arena Anghel Iordanescu. Alibec, iesire nervoasa

Adevărul Adevărul,
FC Voluntari - FCSB 0-0, la primul meci in nocturna pe arena Anghel Iordanescu. Alibec, iesire nervoasa

In primul meci al rundei a 14-a din Liga I, FC Voluntari si FCSB au incheiat l egaliate, scor 0-0, partida in care ambele echipe au avut sans unui gol victoriors. continuă pe Adevărul

VOLUNTARI - FCSB (STEAUA) LIVE. ONLINE VIDEO STREAM DIGISPORT

Steaua deschide returul sezonului regulat, in deplasare la FC Voluntari, acesta fiind primul meci care se va disputa in nocturna pe arena Anghel.

LIVE Voluntari - FCSB (20:45)

Liga 1 se reia vineri seara cu meciul FC Voluntari - FCSB, prima partida din returul sezonului regulat. Totodata va fi si primul meci disputat in noctura pe arena din Voluntari.

LIVE Voluntari - FCSB 0-0

Liga 1 se reia vineri seara cu meciul FC Voluntari - FCSB, prima partida din returul sezonului regulat. Totodata va fi si primul meci disputat in noctura pe arena din Voluntari. Click pentru streaming live .

Asa am trait Voluntari - FCSB 0-0

Liga 1 s-a reluat vineri seara cu meciul FC Voluntari - FCSB, prima partida din returul sezonului regulat. Totodata a fost si primul meci disputat in noctura pe arena din Voluntari. Click pentru streaming live.

Un nou stadion cu nocturna in Liga 1

Arena Anghel Iordanescu din Voluntari revine in circuitul Ligii 1 la finalul acestei saptamani dupa luni bune de modernizare.

FC VOLUNTARI - FCSB (STEAUA) LIVE in Liga I. ONLINE STREAM Digi, Telekom - VIDEO

FC VOLUNTARI - FCSB STEAUA) LIVE in Liga I. ONLINE STREAM Digi, Telekom - VIDEO. FC VOLUNTARI joaca in aceasta seara cu FCSB in deschiderea returului Ligii I. Partida este LIVE VIDEO pe DigiSport.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )