Libnet.ro
UNICEF

06:46

FC Voluntari a invins CS Mioveni si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
FC Voluntari a invins CS Mioveni si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa FC Voluntari s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), formatia CS Mioveni, din Liga a II-a, in sferturile de finala. continuă pe Adevărul

FC Voluntari in semifinalele Cupei Romaniei cu gol in minutul 90

Echipa FC Voluntari a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa 2-1 pe terenul divizionarei secunde CS Mioveni.

Poli Timisoara e in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut, la penalty-uri, de CFR Cluj, detinatoarea trofeului

Poli Timisoara s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, scor 6-5, in urma loviturilor de departajare, formatia CFR Cluj, detinatoarea trofeului, in sferturile competitiei. Timisorenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 49, cand a fost eliminat Seroni.

Cupa Romaniei: Poli Timisoara s-a calificat in semifinalele dupa ce a trecut, la penaltiuri, de CFR Cluj, detinatoarea trofeului

Echipa Poli Timisoara s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, scor 6-5, in urma loviturilor de departajare, formatia CFR Cluj, detinatoarea trofeului, in sferturile competitiei. Timisorenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 49, cand a fost eliminatSeroni. La finalul celor 90 de minute si a celor doua reprize de prelungiri, scorul a fost 0-0, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )