Libnet.ro
UNICEF

13:30

Volvo V40 Cross Country, primele imagini

Auto Ro Auto Ro,
Volvo V40 Cross Country, primele imagini

Volvo imbogateste gama V40 cu o noua versiune cu veleitati de off-roader. Este vorba despre noul V40 Cross Country, model ca va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. continuă pe Auto Ro

VIDEO/FOTOGALERIE Volvo aduce la Paris V40 Cross Country si V40 R-Design

Cel mai nou model Volvo, V40, primeste doua noi versiuni cu ocazia Salonului Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie), una sportiva, R-Design, si una pentru teren accidentat, Cross Country. La fel ca si modelul de pornire, V40, si cele doua noi versiuni beneficiaza de airbag exterior pentru pietoni, integrat la imbinarea capotei cu parbrizul primul automobil de serie din lume care vine cu o asemenea tehnologie.

Primele imagini cu noile Dacia Logan si Sandero apar pe internet inainte de lansarea de la Paris (FOTO)

Acestea sunt primele imagini care prezinta noile Dacia Logan si Sandero, dupa ce pana acum am avut parte doar de imagini spion. Ele au fost facute publice de francezii de la Automobile-magazine. fr. Logan isi.

GALERIE FOTO Primele imagini oficiale cu noul Sandero

Dacia va schimba din toamna acestui an si modelul Sandero. Primele imagini au fost deja prezentate si arata un model cu o noua fata si cu un interior revizuit.

FOTO. Primele imagini cu Logan 2 si Sandero 2 necamuflate au aparut in presa franceza.

Primele imagini cu modelele Logan 2 si Sandero 2 necamuflate au aparut luni in publicatia franceza LAutomobile Magazine, principala noutate pe langa design-ul nou fiind o noua motorizare economica, propulsorul turbo pe benzina de 0,9 litri si 90 cai-putere, scrie Mediafax. Noul Logan vine cu design mult schimbat, preluand elemente de la Duster si Lodgy, noteaza publicatia franceza. La interior, noul Logan propune o plansa de bord restilizata, care poate acomoda optiunea Media Nav prezenta pe .

GALERIE FOTO Primele imagini oficiale cu noul Logan

Presa franceza a prezentat primele imagini oficiale cu noul Dacia Logan. Denumit Logan II, noul autovehicul Dacia are un design mai modern, motor turbo cu trei cilindri in linie si dotari multimedia superioare variantei precedente. De asemenea, materialele folosite in interior sunt superioare din punct de vede calitativ. Pretul de pornire pentru noul Logan este de aproximativ 10 mii de euro.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )