Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce vor tot mai multi medaliati la olimpiade sa studieze in universitatile din tara

România Liberă România Liberă,
De ce vor tot mai multi medaliati la olimpiade sa studieze in universitatile din tara

Cei mai multi dintre olimpicii premiati la fazele nationale ale competitiilor la matematica si informatica din acest an intentioneaza sa studieze mai departe in tara. Aceasta optiune este o adevarata rasturnare de paradigma, pentru ca pana acum visul fiecarui olimpic era sa studieze la o universitate mare din strainatate. Acum, ei nu exclud aceasta posibilitate, insa prima optiune este ramanerea in tara. continuă pe România Liberă

Dosarul privind decesul lui Condrea: Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia mai multi martori

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia mai multi martori in dosarul privind decesul lui Dan Condrea. Totodata, se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a .

Peste 20.000 de romani vor petrece vacanta in Malta in 2016, cu 20% mai multi fata de 2015

Peste 20. 000 de turisti romani isi vor petrece vacanta in Malta in acest an, cu 20% mai multi comparativ cu 2015, apreciaza operatorii din turism.

Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din SUA

Omul de afaceri Donald Trump este tot mai aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dupa ce el a castigat, marti, alegerile primare republicane in statul Washington.

Ipoteza sinuciderii in cazul lui Condrea, tot mai plauzibila. Specialistul criminolog Dan Antonescu explica ce indicii sustin aceasta varianta

Criminalistii sunt de parere ca metoda sinuciderii cu autoturismul este destul de rar folosita, mai ales ca este foarte posibil ca planul sa nu aiba efectul scontat, daca cel care recurge la acest gest nu-si ia toate masurile pentru ducerea la indeplinire a acestuia. insa indiciile fac tot mai plauzibila ipoteza.

Turistii vor nopti la castel

Tot mai multi romani si straini aleg sa isi petreaca vacantele la conace sau castele din tara noastra, potrivit portalului de calatorii HotelGuru. ro.

Brexitul pare sa fie tot mai improbabil pentru investitori

Increderea ca Regatul Unit va evita un Brexit, dar si incertitudinea economica ce ar urma dupa, inseamna ca investitorii sunt dispusi sa accepte prime mai mici pentru obligatiunile denominate.

Consiliul Concurentei sanctioneaza tot mai multe companii

Consiliul Concurentei a sanctionat anul trecut 202 de companii, de 3,8 ori mai mult decat in anul precedent, valoarea totala a amenzilor impuse fiind de 239. 544 lei 53. 382 euro), se arata in raportul de activitate pe 2015. Potrivit acestuia, nivelul acestor sanctiuni a inregistrat, astfel, o crestere considerabila fata de nivelul total al sanctiunilor din anii precedenti, de 1,3 ori mai mare decat in anul 2014, 2,76 ori mai mare decat in 2013 si de 7,93 ori mai mare decat in 2012.

Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indica avansul pe care il ia magnatul american in cursa pentru presedintia SUA

Hillary Clinton simte amenintarea reprezentata de Donald Trump. Aflata la egalitate cu Trump in mai multe sondaje, fosta prima doamna a insistat asupra diferentei dintre ea si candidatul republican cu un.

Politele RCA vor fi mai scumpe

Orice ameliorare la actualul sistem de emitere a RCA este folosit de asiguratori ca pretext pentru scumpirea politelor. Ei afirma acum ca daca politele vor fi emise pe mai putin de sase luni, acestea vor fi mai sc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )