Libnet.ro
UNICEF

08:46

Voronin refuza sa-l sustina pe Igor Dodon in turul doi: Atitudinea noastra fata de acest personaj nu se schimba!

Adevărul Adevărul,
Voronin refuza sa-l sustina pe Igor Dodon in turul doi: Atitudinea noastra fata de acest personaj nu se schimba!

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat marti, 1 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca refuza solicitarea lui Igor Dodon de a-l sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din 13 noiembrie. continuă pe Adevărul

Chisinau, Renato Usatai l-ar putea trimite pe Igor Dodon in turul doi

Miza primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este trimiterea lui Igor Dodon in turul doi. In care s-ar anunta o spectaculoasa confruntare cu Maia Sandu, liderul opozitiei pro-europen si anti-oligarhice. Dodon este presedintele Partidului Socialistilor, care a inregistrat cel mai bun scor la alegerile parlamentare din noiembrie 2014. Oficial, socialistii sunt in opozitie, insa Dodon personal, cat si deputatii socialisti, au votat proiecte politice importante alaturi de Partidul Democrat, controlat de controversatul oligarh Vlad Plahotniuc. Nu doar proiecte si interese politice ci si afacerile ii leaga pe Dodon de Plahotniuc.

Fostul presedinte Voronin il acuza pe Igor Dodon, candidat la functia de sef al statului: Ne-a vandut pentru 3 milioane de euro. El a tradat intreaga tara

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, il ataca dur pe Igor Dodon, candidatul socialist la functia de sef al statului.

Republica Moldova isi alege presedintele. Cum poate castiga Maia Sandu in turul 2

Primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova s-a incheiat cu un scor favorabil socialistului pro-rus, Igor Dodon, pentru care au votat 48,26% din alegatori 670. 831 voturi). Pro-europeana Maia Sandu, a fost votata de 38,42% dintre alegatorii care s-au prezentat la vot 522. 639 voturi), scrie istoricul Marius Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Alegeri R. Moldova - Comunistul Voronin nu-l va sustine pe Dodon:Nu suntem razbunatori, dar avem memorie buna

Presedintele Partidului Comunistilor, Vladimir Voronin, refuza sa-l sustina pe Igor Dodon in turul II al alegerilor prezidentiale, spunand ca biografia politica a liderului socialistilor nu poate fi iertata, scrie Deschide. md.

Vladimir Voronin se dezice de Igor Dodon: Ne-a vandut pentru 3 milioane de euro. Noi avem memorie buna. Nu e vorba ca el doar pe noi ne-a tradat. El a tradat intreaga tara (VIDEO)

Presedintele Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a anuntat intr-o conferinta de presa ca nu il va sustine pe fostul membru al partidului sau, Igor Dodon, in turul doi al.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Republica Moldova, rezultate oficiale partiale: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%. Cei doi candidati merg in turul II

Candidatul socialist pro-rus Igor Dodon este cotat ca fiind castigatorul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cu 52,42% din voturi, potrivit primelor rezultate oficiale partiale anuntate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau dupa prelucrarea a 55,31% din procesele verbale din sectiile de votare, scrie Unimedia. md. Daca scorul lui Dodon se mentine la peste 50% pana la finalul numararii voturilor, inseamna ca acesta a castigat alegerile prezidentiale din primul tur. Candidata pro-europeana Maia Sandu a obtinut 33,99% din voturi. -------------------------Ora 1:38: Igor Dodon - 48,71%, Maia Sandu - 37,95%, 98,08% dintre procesele verbale prelucrate. Ora 1:16: Igor Dodon - 48,82%, Maia Sandu - 37,87%, 97,60% din procesele verbale prelucrate. Ora 1:12: Cum s-a votat la Chisinau: Socialistul Dodon a invins insectoarele Botanica, Rascani, Centru si Buiucani. Maia Sandu a invins doar in sectorul Ciocana, dar a fost preferata in 14 din cele 18 suburbii. In 4 suburbii - Cricova, Stauceni, Vadu lui Voda si Vatra - a fost invingator Igor Dodon. sursa: Unimedia)Ora 0:53: Igor Dodon - 48,99%, Maia Sandu - 37,70%, 97,02% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:49: Igor Dodon - 49,09%, Maia Sandu - 37,60%, 96,88% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:41: Igor Dodon - 49,13%, Maia Sandu - 37,60%, 96,35% din procesele verbale prelucrate. Ora 0:33: 95,82% din buletinele de vot prelucrate: Igor Dodon - 49,21%, Maia Sandu - 37,51%. Ora 0:29: Prima reactie a Maiei Sandu: Ne vedem in turul II. Votul de astazi, prima victorie si primul pas catre o viata demna. Ora 0:22: Igor Dodon - 49,27%, Maia Sandu - 37,44%, 95,15%, din procesele verbale prelucrate. Ora 0:15: Igor Dodon - 49,43%, Maia Sandu - 37,3%, dupa prelucrarea a 94,43% din procesele verbale. Ora 0:02: Igor Dodon - 49,66%, Maia Sandu - 37,02%, 92,70% din procesele verbale prelucrate.

Maia Sandu, catre Igor Dodon: Nu eu va voi invinge in turul doi, ci oamenii!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a organizat luni, 31 octombrie, o conferinta de presa in care a indemnat tot cetatenii sa se mobilizeze pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Sandu considera ca doar prin mobilizarea moldovenilor il va putea invinge pe socialistul Igor Dodon.

Igor Dodon, dupa procesarea a 94% din voturi: Exista sanse reale sa invingem din turul intai!

Candidatul PSRM la functia de presedinte al tarii, Igor Dodon, a iesit in fata jurnalistilor dupa procesarea a 94% din voturi. Socialistul se arata optimist ca poate castiga inca din primul tur alegerile, totodata el recunoaste ca rezultatul este la limita.

Socialistul Igor Dodon si candidatul pro-european Maia Sandu, in turul al II-lea

Noul presedinte al Republicii Moldova va fi decis pe 13 noiembrie, cand se vor confrunta, in al doilea tur de scrutin, candidatul pro-rus, Igor Dodon, si candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Peste 95 % dintre basarabenii de la Timisoara au votat candidatii pro europeni. Igor Dodon a luat 2,3 %

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova au intrat in turul doi, acolo unde se vor infrunta Igor Dodon si Marian Sandu. Chiar daca la rezultatul general, candidatul iesit pe primul loc a fost Igor Dodon, la Timisoara votul pentru candidatii pro europeni a fost covarsitor. Igor Dodon a obtinut de la Timisoara 15 voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )