Libnet.ro
UNICEF

05:00

Republica Moldova isi alege presedintele. Cum poate castiga Maia Sandu in turul 2

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova isi alege presedintele. Cum poate castiga Maia Sandu in turul 2

Primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova s-a incheiat cu un scor favorabil socialistului pro-rus, Igor Dodon, pentru care au votat 48,26% din alegatori 670. 831 voturi). Pro-europeana Maia Sandu, a fost votata de 38,42% dintre alegatorii care s-au prezentat la vot 522. 639 voturi), scrie istoricul Marius Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

UPDATE Alegeri in Republica Moldova: Cetatenii de peste Prut isi aleg prin vot direct presedintele, pentru prima oara dupa 15 ani / Prezenta la vot de circa 50%

Aproape trei milioane de cetateni ai Republicii Moldova au fost chemati la urne, duminica, pentru a-si alege presedintele prin vot direct, pentru prima oara dupa 15 ani. Sectiile de vot s-au inchis la ora 21. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, niciun institut de sondare a opiniei publice nu a depus cerere de autorizatie pentru a realiza exit-polluri, astfel ca nu sunt asteptate astfel de sondaje.

Liderul PNL, Alina Gorghiu: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, extrem de importante pentru drumul european

Cetatenii Republicii Moldova ar trebui sa iasa in numar mare la urne, duminica, fiind pentru prima oara in 20 de ani cand isi pot alege presedintele prin vot direct, iar de rezultatul acestui scrutin depinde in mare parte parcursul european al statului vecin, spune liderul PNL, Alina Gorghiu.

Alegeri in Republica Moldova. Rezultate preliminare: Igor Dodon - 54%, Maia Sandu - 31% (VIDEO)

Duminica moldovenii au fost chemati la urne pentru a-si alege presedintele. Dupa numararea a 43% din voturile exprimate, candidatul prorus Igor Dodon conduce detasat cu 54%, urmat la mare distanta de candidata.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale. Tara va ramane pro-Europa si pro-Romania

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Maia Sandu va obtine 53% din voturi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Basarabeni care au votat de la Craiova viitorul presedinte:Republica Moldova a fost guvernata defectuos. Oamenii au fost nevoiti sa munceasca in strainatate

Molodovenii de peste Prut cu drept de vot sunt chemati astazi, pentru prima data dupa 15 ani sa isi aleaga presedintele. La Craiova aproximativ 300 de studenti sunt asteptati la urne sa isi exprime opinia.

Sabin Orcan: Daca locuitorii din Republica Moldova ar decide prin referendum unirea cu Romania, se poate realiza acest lucru?

Duminica seara, la B1 Tv, Sabin Orcan a lansat o intrebare delicata: Daca locuitorii din Republica Moldova ar decide, printr-un referendum, ca vor unirea cu Romania, am putea noi realiza acest lucru? S-ar opune cineva?.

Sta pe pamant rusesc dar voteaza pentru Europa. Scandal la urnele de vot. Doua femei s-au luat la cearta din cauza parerilor contradictorii privind candidatii la alegerile din Republica Moldova

Zi mare in Republica Moldova, basarabenii isi voteaza viitorul sef al statului. Nu toate sunt bune si linistite la cozile pentru intrarea la urne insa. Doua femei au intrat in conflic.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Peste 1.000 de tineri din Timisoara, asteptati sa-si aleaga presedintele

Aflata in fata unor alegeri cruciale pentru viitorul tarii, Republica Moldova a organizat sectii de votare si in Diaspora, una dintre acestea fiind la Timisoara, unde invata multi studenti basarabeni. Sectia de votare de la Timisoara este la liceul Ion Vidu, iar aici sunt asteptati sa voteze aproximativ 1. 000 de persoane.

Klaus Iohannis: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta un moment crucial pentru viitorul statului. imi exprim speranta ca turul doi al alegerilor se va desfasura in bune conditii, cu respectarea standardelor europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj in urma primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Seful statului apreciaza ca acest scrutin reprezinta un moment crucial pentru vi.

Rezultate alegeri Republica Moldova. Primele rezultate preliminare: Dodon - 48,75%, Maia Sandu - 37,94%

Rezultate alegeri Republica Moldova. Sectiile de votare din Republica Moldova au fost inchise duminica, la ora 21. Comisia Electorala Centrala prezinta, incepand cu ora 22. 00, rezultate preliminare pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie din Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )