Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am votat la alegerile locale din Franta

Adevărul Adevărul,
Am votat la alegerile locale din Franta

De astazi, Franta a trecut la nivelul urmator de alerta. Se inchide aproape tot, in afara de comertul alimentar si de benzinarii. O Franta fara resto-uri, du jamais vu, nici in timpul razboiului. Vor fi restrictii la transportul in comun. Se face o exceptie pentru tutungerii. De luni sunt inchise toate scolile, pe termen nelimitat. Statul va sprijini intreprinderile afectate. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Alegerile locale din Marea Britanie, AMANATE CU UN AN

Epidemia provocata de coronavirus a determinat guvernul Marii Britanii sa amane cu un an alegerile locale programate in luna mai, la propunerea lui Bob Posner, seful executiv al Comisiei Electorale, noteaza.

Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

Premierul britanic Boris Johnson a decis amanarea cu un an a alegerilor locale si municipale din Ang.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Coronavirus in lume Trump a declarat stare de urgenta 250 de oameni au murit in Italia in 24 de ore Regatul Unit amana cu un an alegerile locale

Noul coronavirus a ucis cel putin 5. 347 de oameni in toata lumea de la aparitia sa in luna decembrie, in China, potrivit bilantului stabilit de catre AFP pornind de la date oficiale, iar in acest moment este imposibil de determinat cand va fi atins varful pandemiei, spune Organizatia Mondiala a Sanatatii. Peste 140. 720 de cazuri de infectare au fost numarate in 124 de tari si teritorii. Criza generata de coronavirus continua cu noi masuri exceptionale luate de fiecare stat afectat de pandemie, in Bulgaria fiind declarata starea de urgenta. Cehia a decis sa isi inchida granitele incepand de luni, iar Spania se pregateste si ea sa declare stare de urgenta. 00: Vicepresedintele Mike Pence spune ca 46 de state din America au cazuri de coronavirus. 57: Uruguay anunta primele patru cazuri de coronavirus. Toate cele 4 cazuri sunt persoane care au ajuns in Uruguay din Milano21. 45: Trump a declarat stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus20:54 Polonia inchide granitele cu strainatatea 20:40 Regiunea Madrid a ordonat vineri inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia magazinelor alimentare, a farmaciilor si a benzinariilor20. 23: Danemarca isi inchide temporar granitele de sambata pentru cetatenii straini20. Numarul total al cazurilor de coronavirus in Franta a ajuns la 3. 661, fata de 2. 876, cate erau joi. De asemenea bilantul deceselor a ajuns la 79, de la 61 joi. 20: Arabia Saudita a identificat 24 de noi cazuri, bilantul total ajungand la 86.

Senatorul Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi lideri PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul negocierilor pentru candidatura la alegerile locale

Senatorul PNL Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul unor intalniri care vizau negocieri pentru candidatura acestuia la Primaria.

Presedinte de club din Franta propune anularea completa a sezonului. Va deveni un model pentru toata lumea?

In conditiile intreruperii majoritatea campionatelor de fotbal din lume, principala preocupare a oamenilor implicati in fenomen se axeaza pe gasirea unor solutii viabile pentru ducerea la bun sfarsit a intrecerilor.

CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

Alegeria anunta primul deces din cauza coronaviruslui. Pe teritoriul tarii din nordul Africii sunt 24 de cazuri confirmate in acest moment. A mai fost un cetatean italian confirmat in luna februarie, dar s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )