Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu a votat Ponta pentru sefia PSD

România Liberă România Liberă,
De ce nu a votat Ponta pentru sefia PSD

Noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca premierul Victor Ponta nu a mai avut timp sa voteze, intrucat avea o intalnire importanta si biletele de vot nu erau tiparite. continuă pe România Liberă

Reactia Rovanei Plumb, dupa ce a piedut batalia pentru sefia PSD

Rovana Plumb l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru ca a castigat sefia PSD, subliniind ca PSD este mai puternic dupa votul de astazi.

Liviu Dragnea, despre batalia pentru sefia PSD: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta, pentru ca premierul a fost votat de mine tot timpul

Comitetul Executiv al PSD isi alege miercuri noul lider, Rovana Plumb si Liviu Dragnea fiind cele doua variante la sefia interimara a partidului, scrie Digi 24. Coordonatorul politic Liviu Dragnea spune ca multi.

Liviu Dragnea candideaza pentru sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Cand anunta Dragnea daca candideaza pentru sefia PSD

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca va anunta, luni sau marti, daca isi va depune candidatura la sefia interimara a partidului.

Ecaterina Andronescu s-a inscris in lupta pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, Vicepresedintele PSD, va candida la sefia interimara a PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa.

SURSE. Ecaterina Andronescu s-a inscris in lupta pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, Vicepresedintele PSD, va candida la sefia interimara a PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa.

Dragnea sau Plumb - pe cine va vota Ponta la sefia PSD?

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca decizia sa de a candida la sefia interimara a partidului este dorita de o majoritate, dar a spus ca nu stie daca Victor Ponta il va vota sau nu pe el. Nu stiu cu cineva.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Dragnea vrea sa preia sefia PSD pana la Congres

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD in sedinta Comitetului Executiv programata pentru astazi, pana la organizarea unui congres. in prezent, partidul este condus de presedintele Consiliului National, Rovana Plumb.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )