Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Rovana Plumb sau Liviu Dragnea? Pe cine vrea partidul in locul lui Ponta la sefia PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, are toate sansele sa piarda sefia interimara a PSD in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de Adevarul in randul social-democratilor care sunt membri in Comitetul Executiv al PSD CExN), for care va vota miercuri succesorul lui Ponta pana la Congres.

Rovana Plumb sau Liviu Dragnea? Pe cine vrea partidul in locul lui Ponta la sefia PSD?

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, are toate sansele sa piarda sefia interimara a PSD in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de Adevarul in randul social-democratilor care sunt membri in Comitetul Executiv al PSD CExN), for care va vota miercuri succesorul lui Ponta pana la Congres.

Liviu Dragnea, sustinut de mai multe filiale PSD din tara ca presedinte interimar PSD. Nicolae Badalau (Giurgiu): Il sustinem pe Dragnea la sefia partidului; Congresul - cat mai repede, la toamna

Mai multe filiale PSD din tara isi exprima sustinerea pentru Liviu Dragnea la sefia interimara a partidului, cu doua zile inainte de reuniunea Comitetului Executiv CEX). In prezent, PSD este condus de Rovana Plumb, presedinta Consiliului National, dupa ce Victor Ponta s-a retras pe 12 iulie din fruntea PSD. Ministrul Muncii si-a anuntat intentia de a candida pentru aceasta functie, care nu apare in statutul partidului, in cadrul CEx de miercuri, cand urmeaza sa se discute si organizarea unui congres in cadrul caruia sa fie ales un presedinte de drept al PSD. Vezi in articol cum se pozitioneaza diverse filiale din tara.

Liviu Dragnea, despre retragerea lui Ponta: M-a sunat altcineva sa imi zica

Fostul ministru al Dezvoltarii, social democratul Liviu Dragnea a precizat la Antena 3 ca a primit foarte rau vestea ca premierul Victor Ponta a hotarat sa se retraga de la conducerea PSD. Mai mult, Dragnea a subliniat ca Ponta nu s-a consultat cu el si ca l-a sunat altcineva sa ii dea vestea.

Dragnea, suparat pe Victor Ponta: Nu mai e foarte stabil

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat duminica seara, la Antena 3, pe premierul Victor Ponta pe motiv ca acesta a demisionat din fruntea partidului fara sa il consulte.

Liviu Dragnea: Cred ca la CExN, PSD trebuie sa isi vina in fire/ Daca mi se cere sa preiau interimatul PSD, imi asum, chiar daca unii mi-au spus ca as putea fi vulnerabil in fata unor institutii/ Victor Ponta trece printr-o perioada foarte grea si nu mai

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca nu a luat o decizie deocamdata in ceea ce priveste o candidatura la interimatul PSD, insa ca, in cazul in care partidul ii va cere sa isi asume aceasta responsabilitate, o va face chiar daca unii mi-au spus ca voi putea fi vulnerabil si in fata altor institutii. Intrebat daca poate sa conduca partidul avand in vedere ca este condamnat intr-un dosar, Dragnea a afimat ca Partidul Social Demorat se afla in acest moment intr-o situatie fara precedent, o situatie speciala, unde se pot lua masuri tranzitorii, ba chiar o situatie care necesita o pozitie speciala, pentru o perioada limitata. Fostul vicepremier a adaugat ca la sedinta Comitetului Executiv National de miercuri, PSD trebuie sa isi vina in fire, subliniind ca este necesara organizarea unui congres al formatiunii pentru ca un interimat prelungit un an si jumatate poate sa nu dea stabilitatea dorita. Ne aunam miercuri si vorbim. Plus ca nu este statutar.

Scandal in PSD. Replici pentru Liviu Dragnea

Declaratiile coordonatorului politic al PSD, Liviu Dragnea, de duminica seara, la adresa lui Victor Ponta, au generat reactii in randul social-democratilor, scrie ziare. com. Europarlamentarul Catalin Ivan este de parere.

Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire, de la ora 19.00

Disputei pe tema Codului Fiscal i se adauga tensiunea din PSD, declansata de decizia lui Victor Ponta de a renunta la sefia partidului. Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea este invitatul lui.

Politic Show: Ce i-a spus Ion Iliescu lui Victor Ponta la sedinta; Dalmatienii care conduc partidele. 9 lideri PSD si dosarele lor penale; Va ocoli premierul ordonanta propriului Guvern?

Europarlamentar PSD despre Ponta: Trebuia sa se consulte cu colegii inainte sa se retraga. Europarlamentarul PSD Victor Negrescu sustine ca. Ce planuri isi fac liderii PSD pentru epoca post-Ponta. Liviu Dragnea si Catalin Ivan vor organizarea rapida a unui Congres extraordinar, Valeriu Zgonea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )