Libnet.ro
UNICEF

08:45

SURSE. Ecaterina Andronescu s-a inscris in lupta pentru sefia PSD

România Liberă România Liberă,
SURSE. Ecaterina Andronescu s-a inscris in lupta pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, Vicepresedintele PSD, va candida la sefia interimara a PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa. continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu s-a inscris in lupta pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, Vicepresedintele PSD, va candida la sefia interimara a PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa.

Surse: Ecaterina Andronescu ar putea candida la sefia interimara a PSD (VIDEO)

Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, ar putea candida la sefia interimara a PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa,.

Surse: Nicolae Moga a propus-o pe Ecaterina Andronescu lider interimar al PSD, dar sustine ca aceasta nu ar trebui sa candideze la congres

Senatorul Nicolae Moga a declarat in cadrul sedintei Comitetului executiv al PSD ca Ecaterina Andronescu ar trebui sa fie presedintele interimar al partidului, insa a propus ca aceasta sa nu candideze la.

Ecaterina Andronescu, despre votul pentru sefia interimara a PSD: intotdeauna e mai potrivit cel care castiga cele mai multe voturi

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, la finalul votului din Comitetul executiv pentru sefia interimara a PSD, ca ii apreciaza pe cei doi candidati, Liviu Dragnea si Rovana Plumb, aratand ca.

Ecaterina Andronescu: Nu am negociat nimic cu nimeni

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, la finalul sedintei CEX, ca nu a negociat cu nimeni o posibila candidatura la conducerea interimara a PSD si a subliniat ca partidul are nevoie de.

Ecaterina Andronescu, despre conducerea interimara a PSD: Nu am negociat cu nimeni. Am spus colegilor ca pot sa fiu in echipa cu oricare dintre ei (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a declarat miercuri dupa sedinta Comitetului Eexvutiv al PSD in care se alege un nou presedinte interimar al partidului ca poate lucra cu oricare dintre cei doi candidati, Liviu Dragnea si.

ADMITERE MEDICINA BUCURESTI 2015. Aspirantii la o cariera in Medicina sau Farmacie se lupta pentru un loc la facultate

Absolventii de liceu care s-au inscris la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, la specializarile Medicina Generala, Medicina Dentara, Farmacie sau Moase Asistenta Medicala sustin probele de admitere, miercuri, 22 iulie, intre orele 09. 00 si 15.

Romania construieste nave de LUPTA pentru Occident. Ce vapor l-a impresionat pe ambasadorul Olandei

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, se declara extrem de satisfacut de navele de lupta produse in Romania pentru Olanda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )