Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce votez la alegerile europarlamentare. Si cu cine

Adevărul Adevărul,
De ce votez la alegerile europarlamentare. Si cu cine

In Romania zilelor noastre dezinteresul pentru alegerile europarlamentare este la fel de mare ca increderea romanilor in institutiile europene. Pe de alta parte - de neinteles - cei mai multi romani n-au incredere in Parlamentul national dar se inghesuie sa-l voteze. continuă pe Adevărul

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Noul Parlament European va avea 751 de deputati, care vor avea un mandat de 5 ani. Romania va avea 32 de reprezentanti, cu.

Candidatii pentru alegerile europarlamentare, unul mai avut ca altul

Candidatii pentru alegerile europarlamentare nu sunt nici pe departe niste oameni saraci. Ba dimpotriva. O demonstreaza declaratiile de avere depuse la Biroul Electoral Central. De departe, cel mai avut.

Senatorii liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta electorala in perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare

Doi senatori liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta parlamentara din perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Ba mai mult, cei doi sustin ca la Senat sunt o multime de legi ce trebuiesc dezbatute.

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Timp de 30 de zile, partidele si candidatii independenti inscrisi in cursa electorala vor incerca sa ne convinga ca merita.

Antonescu a anutat ca motiunea de cenzura va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare

Motiunea de cenzura anuntata de liberali va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare, a anuntat, vineri, presedintele PNLCrin Antonescu. Nu o lasam n. r. motiunea de cenzura) dupa.

Antonescu a anuntat ca motiunea de cenzura va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare

Motiunea de cenzura anuntata de liberali va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare, a anuntat, vineri, presedintele PNLCrin Antonescu. Nu o lasam n. r. motiunea de cenzura) dupa.

Senatorii si-au luat vacanta o luna de zile. Activitate in teritoriu, pana dupa alegerile europarlamentare. PNL a votat impotriva

Senatorii vor lucra saptamana viitoare doua zile in plen, iar apoi vor mai avea sedinta abia dupa alegerile europarlamentare, respectiv in 26 mai, conform deciziei Biroului permanent, citata de Mediafax. Tariceanu - Moneda jubiliara, emisiune de timbre si dezbatere la nivel academic, la 150 de ani de la infiintarea Senatului.

Lista de candidati ai UDMR la alegerile europarlamentare

Lista de candidati pentru Parlamentul European din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania UDMR) este deschisa de actualul eurodeputat Iuliu Winkler. O absenta notabila este Laszlo T337;kes, care va candida in Ungaria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )