Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista de candidati ai UDMR la alegerile europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Lista de candidati ai UDMR la alegerile europarlamentare

Lista de candidati pentru Parlamentul European din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania UDMR) este deschisa de actualul eurodeputat Iuliu Winkler. O absenta notabila este Laszlo T337;kes, care va candida in Ungaria. continuă pe România Liberă

Lista de candidati ai PP-DD pentru Parlamentul European

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, deschide lista de candidati la alegerile europarlamentare din 25 mai a Partidului Poporului - Dan Diaconescu. El este urmat de doua doamne, Simona Man si Diana Voiculescu.

Lista de candidati ai Fortei Civice pentru Parlamentul European

Liderul Fortei Civice, fost director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu deschide lista partidului pentru Europarlamentare. il urmeaza Diana Pavelescu, din Sibiu, secretar general al Asociatiei Degustatorilor Profesionisti si Mihaela Nicolau, lector universitar doctor la Universitatea Danubius din Galati.

Lista de candidati ai PDL pentru Parlamentul European

Actualii eurodeputati Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu deschid, si pentru acest mandat, lista candidatilor Partidului Democrat Liberal pentru Parlamentul European.

PPDD se asteapta ca la alegerile pentru Parlamentul European sa obtina cel putin 15 procente

Presedintele PPDD Simona Man a declarat vineri ca partidul pe care il conduce si-a propus sa obtina cel putin 15 procente la alegerile europarlamentare, scrie Agerpres. Acesta este scorul obtinut si la.

Lista de candidati ai PMP pentru Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara PMP) isi deschide lista de candidati cu actualul eurodeputat Cristian Preda, urmat de surpriza Siegfried Muresan si de fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi.

Florin Popescu: Ma suspend din PMP, ies din lista pentru Parlamentul European. Nu e necesara arestarea preventiva

Deputatul Florin Popescu anunta ca isi suspenda activitatea in PMP pana la clarificarea situatiei sale. Acesta precizeaza si ca s-a retras si din lista de candidati ai acestei formatiuni la euroalegeri,.

De ce votez la alegerile europarlamentare. Si cu cine

In Romania zilelor noastre dezinteresul pentru alegerile europarlamentare este la fel de mare ca increderea romanilor in institutiile europene. Pe de alta parte - de neinteles - cei mai multi romani n-au incredere in Parlamentul national dar se inghesuie sa-l voteze.

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Noul Parlament European va avea 751 de deputati, care vor avea un mandat de 5 ani. Romania va avea 32 de reprezentanti, cu.

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Timp de 30 de zile, partidele si candidatii independenti inscrisi in cursa electorala vor incerca sa ne convinga ca merita.

Senatorii liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta electorala in perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare

Doi senatori liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta parlamentara din perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Ba mai mult, cei doi sustin ca la Senat sunt o multime de legi ce trebuiesc dezbatute.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )