Libnet.ro
UNICEF

07:00

Voucherele pentru rablele din Brasov s-au epuizat in mai putin de doua ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voucherele pentru rablele din Brasov s-au epuizat in mai putin de doua ore

Un numar de 128 de de vouchere au fost distribuite prin Programul Rabla in Brasov, unde exista opt puncte de colectare, iar tichetele s-au epuizat in doua ore, proprietarii masinilor care nu au primit vouchere fiind nevoiti sa isi ia autoturismele acasa, desi au stat la coada trei saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Brasov: Voucherele pentru Programul Rabla s-au epuizat in mai putin de doua ore

In Brasov au fost distribuite la cele opt puncte de colectare 128 de vouchere pentru Programul Rabla care s-au epuizat in mai putin de doua ore, relateaza Mediafax. Cu toate ca au stat trei saptamani.

Un ingrijitor al gradinii zoologice din Brasov a fost atacat de un tigru: Barbatul risca sa-si piarda bratul

Un barbat a fost atacat de un tigru la gradina zoologica din Brasov. Acesta s-a apropiat prea mult de cusca, iar animalul i-a sfasiat bratul. Barbatul era asistat social si fusese trimis de primarie sa.

O femeie din Brasov a murit carbonizata, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit in locuinta sa

O femeie din Brasov, in varsta de aproximativ 50 de ani, a murit carbonizata, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit in locuinta sa, duminica, in jurul orei 12. 00, conform Mediafax. Potrivit purtatorului de.

Avocatii cer ca fostul director al Maternitatii Giulesti sa fie judecat pentru omor din culpa.

Avocatii au cerut, marti instantei, in dosarul privind incendiul de la Maternitatea Giulesti, ca fostul director Bogdan Marinescu si medicul Adrian Toma sa fie judecati pentru omor din culpa, nu pentru neglijenta in serviciu cu consecinte deosebit de grave, acuzatia adusa la trimiterea in judecata, scrie Mediafax. Instanta Judecatoriei Sectorului 6 a reluat marti dezbaterile in dosarul privind incendiul produs in 16 august 2010 la Maternitatea Giulesti, in urma caruia sase bebelusi au murit si .

Aparatura performanta pentru spitalele din Brasov

Ministetul Sanatatii a alocat fonduri pentru aceste investitii, iar Consiliul Judetean va cofinanta 20% din totalul sumei alocate.

Reteta greceasca: Olympus intra pe profit dupa 2 ani de la deschiderea fabricii din Brasov

Producatorul grec de lactate Olympus Dairy Industry estimeaza ca va intra pe profit anul acesta, dupa doi ani de la inaugurarea fabricii de la Halchiu, Brasov, un greenfield in valoare de 55 mil. euro.

Greva soferilor de autobuz din Brasov continua. Circulatia in oras este aproape paralizata

Regia Autonoma de Transport RAT) Brasov a anuntat, sambata, ca in cursul zilei are loc o noua serie de discutii intre conducerea Regiei si salariatii care refuza reluarea lucrului, institutia anuntand,.

Inundatiile, o catastrofa pentru agricultura din Germania.

Zeci de mii de hectare din Germania au fost inundate, recolte si utilaje au fost distruse si, in timp ce apa continua sa creasca in unele regiuni, agricultorii au inceput sa evalueze amploarea catastrofei in unele landuri ale celui de-al doilea mare producator agricol din Europa, transmite AFP, conform Mediafax. Federatia agricola DBV estima saptamna trecuta ca au fost inundate 150. 000 de hectare de teren si pierderi de cel putin 300 de milioane de euro, dar urmeaza sa publice noi estimari, .

Alianta cu Viena nu este singura optiune pentru Bursa din Varsovia

Bursa poloneza este deschisa sa faca fuziuni sau achizitii, iar o alianta cu Bursa din Viena nu este singura sa optiune, potrivit oficialilor polonezi, prezenti, saptamana trecuta, la IPO Summit 2013 Varsovia.

Alianta cu Viena nu este singura optiune pentru Bursa din Varsovia

Bursa poloneza este deschisa sa faca fuziuni sau achizitii, iar o alianta cu Bursa din Viena nu este singura sa optiune, potrivit oficialilor polonezi, prezenti, saptamana trecuta, la IPO Summit 2013 Varsovia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )