Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vrajeala din spatele unei initiative cu nume de masina: i74

Adevărul Adevărul,
Vrajeala din spatele unei initiative cu nume de masina: i74

Rosie din punct de vedere vizual ca partidul unuia dintre patronii spirituali ai CAESAR organizatia initiatoare) si promovata cu multi dolari in motoarele de cautare si pe retelele de socializare de catre copiii unor personaje cu legaturi in anumite structuri mai mult sau mai putin oculte, i74 nu este un nou model de autovehicul, ci o initiativa care la prima vedere suna foarte bine. continuă pe Adevărul

Pe Luna se afla o poza de familie: care e motivul emotionant din spatele ei

Pe 20 aprilie 1972, Charles Duke, astronaut al Apollo 16, a facut primii sai pasi pe Luna. Avand 36 de ani, a devenit cel mai tanar om din istorie care a ajuns pe Luna. Totusi, aceasta nu a fost singura realizare a lui Duke. Cat era pe Luna, i-a trecut prin cap sa lase o [] Pe Luna se afla o poza de familie: care e motivul emotionant din spatele ei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Accident grav in Bacau din cauza unei carute. Doua persoane si-au pierdut viata si trei au fost ranite

Doua persoane si-au pierdut viata si alte trei au fost grav ranite in urma unui accident deosebit de grv produs, luni, in apropiere de Moinesti. O masina a lovit o caruta iar apoi s-a rasturnat in afara soselei, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )