Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vranceni care se intorceau cu microbuzul din Italia, raniti intr-un accident. in zona a fost activat planul rosu de interventie

Adevărul Adevărul,
Vranceni care se intorceau cu microbuzul din Italia, raniti intr-un accident. in zona a fost activat planul rosu de interventie

In accidentul care a avut loc DN1, in judetul Sibiu, au fost implicate un microbuz plin cu persoane si un autoturism Dacia Logan. continuă pe Adevărul

Leroy Merlin a cumparat terenul pe care detine magazinul din Chitila, cel mai mare spatiu comercial al retelei

Leroy Merlin a achizitionat terenul pe care detine magazinul din zona Chitila de la proprietarul centrului comercial Colosseum, intr-o tranzactie estimata la peste 10 miloane de euro, potrivit unor informatii wall-street. ro.

Festivalul de Oameni Urati din Italia, atractie locala: E despre cum sa nu te iei in serios si sa lupti impotriva notiunii de frumusete ca o calitate pur estetica (FOTO)

Intr-un sat mic din regiunea estica a Italiei, Piobbico tine anul Festivalul Uratilor. Sute de oameni se aduna in fiecare an pentru a-l alege pe urmatorul presedinte al Asociatiei Globale pentru.

Cum vede Eugene Kaspersky viitorul in care toate obiectele din jurul nostru vor fi conectate la internet: Nu sunt pesimist, ci sunt paranoic, dar sunt si optimist. Vom supravietui!

Viitorul in care aproape toate lucrurile din jurul nostru se vor conecta la internet este interesant, dar si plin de amenintari. Excentricul Eugene Evgheni) Kaspersky, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din IT a vorbit la Bucuresti despre spitale paralizate dupa atacurile hackerilor, dar si despre faptul ca telefonul sau mobil nu este un smartphone, ci un Sony-Ericsson foarte simplu. In articol puteti citi despre cum vede Kaspersky rolul Romaniei in peisajul criminalitatii informatice si despre pericolele care se pot abate asupra lumii in care tot mai multe lucruri vor fi automatizate.

Primul trailer care detaliaza campania din Titanfall 2 e spectaculos

Luand in calcul lipsa unei campanii single player in primul Titanfall, odata cu lansarea noului titlu din serie, dezvoltatorii s-au hotarat sa lase urechea la doleantele jucatorilor si sa le puna in aplicare in Titanfall 2. in urma cu aproximativ doi ani, in 2014, Titanfall reusea sa fie unul dintre cele mai populare, cele mai [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )