Libnet.ro
UNICEF

14:45

UE vrea o ancheta impartiala privind acuzatiile de coruptie din Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE vrea o ancheta impartiala privind acuzatiile de coruptie din Turcia

Comisia Europeana CE) si-a exprimat miercuri ingrijorarea fata de criza din Turcia si a reclamat o ancheta transparenta si impartiala cu privire la acuzatiile de coruptie care vizeaza echipa premierului Recep Tayip Erdogan. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana cere o ancheta transparenta si impartiala privind acuzatiile de coruptie ce vizeaza echipa lui Erdogan

Comisia Europeana a reclamat, miercuri, o ancheta transparenta si impartiala cu privire la acuzatiile de coruptie ce vizeaza echipa premierului Recep Tayip Erdogan, exprimandu-si, de asemenea,.

CUTREMUR in elita fortelor politienesti din Turcia. Sute de ofiteri au fost demisi peste noapte

350 de ofiteri de politie turci au fost demisi sau degradati peste noapte in Ankara, printr-o masura ce a zguduit din temelii intreaga structura militara, asa cum relateaza presa locala. 250 dintre posturile.

Basescu intoarce ordonanta privind producerea energiei din surse regenerabile

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, spre reexaminare, Parlamentului, legea privind aprobarea OUG pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile, considerand-o inoportuna.

Presedintele Basescu cere reexaminarea ordonantei privind producerea energiei din surse regenerabile

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, reexaminarea OUG pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile, considerand-o inoportuna, potrivit unui comunicat al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )