Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREME de TOAMNA cu temperaturi de vara. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 22 septembrie.

România Liberă România Liberă,
VREME de TOAMNA cu temperaturi de vara. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 22 septembrie.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pana la 22 septembrie. BANAT In primele zile, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru prima jumatate a lunii septembrie, si se vor situa chiar peste cele obisnuite in zilele de 11 si 12 septembrie, cand valoarea medie va fi de 24. 25 de grade. Aceeasi abatere pozitiva fata de temperaturile climatologic normale se asteapta si la valorile minime, care se vor situa in jurul unei medii . continuă pe România Liberă

VREME de TOAMNA cu temperaturi de vara. Vezi PROGNOZA METEO pana pe 15 septembrie.

Luni si marti vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 30 de grade Celsius in aproape toata tara. Miercuri va ploua in majoritatea regiunilor, potrivit informatiilor ANM. Luni, 9 septembrie In Muntenia temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. In Oltenia, temperaturile maxime se incadreza in intervalul 25-30 de grade Celsius. Izolat vor fi conditii de ploaie, iar vantul va sufla slab pana la moderat. In Banat .

Ce surprize ne rezerva vremea in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa, dar dimineata si noaptea vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor. Potrivit datelor ANM, vor fi unele innorari in regiunile estice si in zona Carpatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )