Libnet.ro
UNICEF

15:45

VREMEA.Prognoza meteo pentru 20 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA.Prognoza meteo pentru 20 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Prognoza meteo pentru 20 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 decembrie. Temperaturi de primavara in mijlocul lunii decembrie

Valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat mediile multianuale, cu precadere la deal si la munte. in zonele joase de relief din sudul, estul si centrul tarii, cu precadere dimineata si noaptea, local va fi ceata sau nebulozitate joasa, iar izolat si trecator burnita.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 decembrie. Vesti total neasteptate de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 decembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Vremea va fi frumoasa, cu valorile termice mult mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

PENSIA MINIMA. Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii

Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii despre pensia minima.

ANM a facut acum anuntul. Ce fenomene meteo vor lovi Romania dupa 20 decembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au indicat cum va fi vremea dupa data de 20 septembrie. Ce fenomene extreme ne asteapta si care sunt maximele si minimele pana in ziua de Craciun? Anunt ANM: Ce fenomene de in steapta dupa 20 decembrie? Toata Romania a fost traversata, dupa cum s-a vazut, de un .

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

PENSII SPECIALE. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca la un moment dat pensiile speciale, cu exceptia celor pentru magistrati si militari, trebuie eliminate.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Cod rosu de ploi si vant, pentru un stat european foarte vizitat de romani

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Portugalia, intre 19 si 20 decembrie, avand in vedere ca mai multe regiuni ale statului peninsular intra sub cod.

Ultima ora. Iohannis a convocat CSAT. Ce subiecte se discuta

Marti, 17 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala,.

Prognoza meteo, luni 15 decembrie. La ce fenomen se asteapta meteorologii, pentru intreaga tara

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta luni, iar in intreaga tara vor fi semnalate fenomene neobisnuite pentru perioada in curs. Mijlocul lunii va fi marcat de astfel de conditii meteo si pentru data de 16 decembrie 2019 au fost anuntate si valorile afisate de termometre. Pe teritoriul intregii tari, dar si in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )