Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vulcanul de Foc erupe in Guatemala. Cel putin 33.000 de persoane sunt evacuate

Antena3 Antena3,
Vulcanul de Foc erupe in Guatemala. Cel putin 33.000 de persoane sunt evacuate

Vulcanul de Foc din Guatemala, care a cunoscut joi cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu, cu coloane de fum si cenusa vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri, a impus evacuarea a cel. continuă pe Antena3

Un autocar polonez s-a rasturnat in estul Frantei. Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite

30 - Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite in accidentul din estul Frantei in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Polonia. Ministrul Transporturilor Frederic.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Rusia - cel putin 10 morti si 4 raniti

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), provocand moartea a cel putin zece persoane si ranirea a altor patru, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii de urgenta, citat de AFP.

Rusia: Cel putin zece morti in urma prabusirii unui avion.

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri pentru AFP ministerul rus pentru Situatii de urgenta, potrivit Medifax. Avionul, care efectua o cursa intre Petropavlovsk-Kamceatka si Palana, s-a prabusit la circa zece kilometri de Palana, in nordul regiunii Kamceatka. Potrivit unui comunicat al ministerului pentru Situatii de urgenta, la bordul avionului se aflau .

Peste 33.000 de persoane evacuate in urma eruptiei Vulcanului de Foc din Guatemala

Vulcanul de Foc din Guatemala a erupt, joi, fiind cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu. Oficialitatile au anuntat evacuarea a cel putin 33. 000 de persoane din satele din jur, anunta BBC.

Un incendiu a devastat o uzina din Karachi, Pakistan, cel putin 194 de oameni au murit

Incendiul care a devastat marti seara o uzina din Karachi, megalopolisul din sudul Pakistanului, a ucis cel cel putin 194 de persoane, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP.

Incendiu devastator in Pakistan, soldat cu cel putin 289 de morti

S-a dezlantuit infernul intr-o fabrica din Pakistan. Cel putin 289 de oameni si-au pierdut viat dupa ce un incendiu violent a cuprins uzina in care lucrau cu totii in schimbul de noapte. Zeci de alti.

Incendiu puternic la o uzina din Pakistan: Cel putin 289 de persoane au murit

Cel putin 289 de persoane au murit marti seara, in timp ce multi altii au fost raniti, intr-un incendiu puternic izbucnit la o uzina de textile din Karachi, o metropola din sudul Pakistanului, transmite BBC.

Avion prabusit in Rusia. Cel putin zece morti, alte patru persoane ranite

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii.

UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia.

Trei persoane au murit, iar alte 28 au fost ranite in confruntarile izbucnite in fata ambasadei americane din Tunis, conform unui bilant provizoriu citat de AFP, scrie Mediafax. Doi dintre raniti sunt in stare critica, conform unor surse medicale. Numerosi protestatari au patruns vineri dupa-amiaza in curtea ambasadei americane din Tunisia. Fortele de ordine au tras focuri de avertisment si au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor care au daramat gardul de beton si au .

Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

Un accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina s-a soldat cu moartea a 50 de persoane, intre care femei si copii, si mai multi raniti, au anuntat vineri oficialii locali, citati de AFP. Accidentul s-a produs vineri dimineata in districtul Ab Band din provincia Ghazni centru), traversat de autostrada principala dintre Kabul si Kandahar, oras situat in sudul tarii. Un autocar a intrat in coliziune, in jurul orei 06. 00 ora Romaniei) cu un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )