Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o uzina din Pakistan: Cel putin 289 de persoane au murit

B1 B1,
Incendiu puternic la o uzina din Pakistan: Cel putin 289 de persoane au murit

Cel putin 289 de persoane au murit marti seara, in timp ce multi altii au fost raniti, intr-un incendiu puternic izbucnit la o uzina de textile din Karachi, o metropola din sudul Pakistanului, transmite BBC. continuă pe B1

Incendiu devastator in Pakistan, soldat cu cel putin 289 de morti

S-a dezlantuit infernul intr-o fabrica din Pakistan. Cel putin 289 de oameni si-au pierdut viat dupa ce un incendiu violent a cuprins uzina in care lucrau cu totii in schimbul de noapte. Zeci de alti.

Un incendiu a devastat o uzina din Karachi, Pakistan, cel putin 194 de oameni au murit

Incendiul care a devastat marti seara o uzina din Karachi, megalopolisul din sudul Pakistanului, a ucis cel cel putin 194 de persoane, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP.

Incendiu puternic la o vopsitorie din Bucuresti

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Bucuresti, iar la fata locului au intervenit sapte autospeciale ale ISU.

Peste 300 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din Pakistan

Un incenidu puternic a avut loc miercuri seara la o fabrica de confectii din Pakistan, in urma caruia cel putin 300 de persoane si-au pierdut viata, anunta CNN. Pompierii au incercat sa tina sub contro.

Incendiu la o fabrica din Pakistan, peste 300 de persoane au murit

Cel putin 300 de persoane au fost ucise intr-un incendiu care a cuprins o fabrica de confectii din orasul Karachi din Pakistan, conform comisarului Roshan Ali Shaikh, anunta CNN.

INCENDIU PUTERNIC pe Soseaua Giurgiului, din CAPITALA.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Capitala, transmite Realitatea. net. Potrivit primelor informatii, focul cuprinsese, initial, o casa, apoi s-a extins si la o vopsitorie. La fata locului au intervenit sapte autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Traficul in zona a fost blocat pe un sens.

INCENDIU PUTERNIC in CAPITALA.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o vopsitorie de pe soseaua Giurgiului din Capitala, potrivit Realitatea. net. La fata locului au intervenit sapte autospeciale ale ISU. In curs de actualizare.

Valcea. Incendiu puternic in padurea din jurul releului Cozia

Un incendiu a izbucnit, sambata, la padurea din jurul releului Cozia, judetul Valcea, in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte uscata.

Incendiu puternic la o vila din sectorul 1 al Capitalei. Nu se cunoaste daca exista victime

Un foc puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la o casa din sectorul 1 din Bucuresti. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma, iar purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile,.

Incendiu puternic la o vila din sectorul 1 al Capitalei. Imobilul ii apartine unei clarvazatoare, Maria Campina

Un foc puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la o casa din sectorul 1 din Bucuresti. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma, iar purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )