Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

România Liberă România Liberă,
Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

Un accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina s-a soldat cu moartea a 50 de persoane, intre care femei si copii, si mai multi raniti, au anuntat vineri oficialii locali, citati de AFP. Accidentul s-a produs vineri dimineata in districtul Ab Band din provincia Ghazni centru), traversat de autostrada principala dintre Kabul si Kandahar, oras situat in sudul tarii. Un autocar a intrat in coliziune, in jurul orei 06. 00 ora Romaniei) cu un . continuă pe România Liberă

Cinci morti, intre care doi copii cu varste de 7 si 8 ani, intr-un accident rutier in Mures

Cinci persoane si-au pierdut viata, printre care si doi copii cu varste de 7 si 8 ani, intr-un accident rutier petrecut marti dimineata pe Drumul European E 60, intre localitatile muresene Chendu si.

Rusia: Cel putin zece morti in urma prabusirii unui avion.

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri pentru AFP ministerul rus pentru Situatii de urgenta, potrivit Medifax. Avionul, care efectua o cursa intre Petropavlovsk-Kamceatka si Palana, s-a prabusit la circa zece kilometri de Palana, in nordul regiunii Kamceatka. Potrivit unui comunicat al ministerului pentru Situatii de urgenta, la bordul avionului se aflau .

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Rusia - cel putin 10 morti si 4 raniti

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), provocand moartea a cel putin zece persoane si ranirea a altor patru, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii de urgenta, citat de AFP.

Cinci morti si 30 de raniti la Salonic, intr-un accident rutier.

Cinci turisti rusi au murit si alti 30 au fost raniti, vineri dimineata, in apropiere de Salonic, in nordul Greciei, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat, a anuntat presa greaca, citata de AFP, transmite Mediafax. Acesti turisti isi petrecusera vacanta in peninsula Halkidiki si mergeau la aeroportul din Salonic, de unde ar fi trebuit sa se imbarce la bordul unui avion care sa ii transporte catre Rusia. Televiziunea publica greaca a difuzat imagini cu autocarul implicat in acest .

Trafic blocat in judetul Mures, pe drumul european E 60. Cinci persoane au murit intr-un accident rutier

Un grav accident a avut loc pe drumul european E 60, intre localitatile muresene Chendu si Tigmandru, soldat cu cinci morti, printre care si doi copii cu varste de 7 si 8 ani. Seful Politiei Rutiere Mures.

UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia.

Trei persoane au murit, iar alte 28 au fost ranite in confruntarile izbucnite in fata ambasadei americane din Tunis, conform unui bilant provizoriu citat de AFP, scrie Mediafax. Doi dintre raniti sunt in stare critica, conform unor surse medicale. Numerosi protestatari au patruns vineri dupa-amiaza in curtea ambasadei americane din Tunisia. Fortele de ordine au tras focuri de avertisment si au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor care au daramat gardul de beton si au .

Avion prabusit in Rusia. Cel putin zece morti, alte patru persoane ranite

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii.

Incendiu devastator in Pakistan, soldat cu cel putin 289 de morti

S-a dezlantuit infernul intr-o fabrica din Pakistan. Cel putin 289 de oameni si-au pierdut viat dupa ce un incendiu violent a cuprins uzina in care lucrau cu totii in schimbul de noapte. Zeci de alti.

Un incendiu a devastat o uzina din Karachi, Pakistan, cel putin 194 de oameni au murit

Incendiul care a devastat marti seara o uzina din Karachi, megalopolisul din sudul Pakistanului, a ucis cel cel putin 194 de persoane, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP.

Un autocar polonez s-a rasturnat in estul Frantei. Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite

30 - Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite in accidentul din estul Frantei in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Polonia. Ministrul Transporturilor Frederic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )