Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avion prabusit in Rusia. Cel putin zece morti, alte patru persoane ranite

B1 B1,
Avion prabusit in Rusia. Cel putin zece morti, alte patru persoane ranite

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii. continuă pe B1

Rusia: Cel putin zece morti in urma prabusirii unui avion.

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri pentru AFP ministerul rus pentru Situatii de urgenta, potrivit Medifax. Avionul, care efectua o cursa intre Petropavlovsk-Kamceatka si Palana, s-a prabusit la circa zece kilometri de Palana, in nordul regiunii Kamceatka. Potrivit unui comunicat al ministerului pentru Situatii de urgenta, la bordul avionului se aflau .

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Rusia - cel putin 10 morti si 4 raniti

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), provocand moartea a cel putin zece persoane si ranirea a altor patru, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii de urgenta, citat de AFP.

Avion prabusit in Rusia: 10 morti si 4 raniti

Un avion s-a prabusit in aceasta dimineata in regiunea Kamtceatka din Rusia, iar 10 persoane si-au pierdut viata si patru au fost grav ranite, transmite presa internationala.

Incendiu devastator in Pakistan, soldat cu cel putin 289 de morti

S-a dezlantuit infernul intr-o fabrica din Pakistan. Cel putin 289 de oameni si-au pierdut viat dupa ce un incendiu violent a cuprins uzina in care lucrau cu totii in schimbul de noapte. Zeci de alti.

Un autocar polonez s-a rasturnat in estul Frantei. Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite

30 - Cel putin trei persoane au murit si alte sase au fost grav ranite in accidentul din estul Frantei in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Polonia. Ministrul Transporturilor Frederic.

Un incendiu a devastat o uzina din Karachi, Pakistan, cel putin 194 de oameni au murit

Incendiul care a devastat marti seara o uzina din Karachi, megalopolisul din sudul Pakistanului, a ucis cel cel putin 194 de persoane, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP.

Kodak a renuntat la 2.700 de angajati anul acesta si va mai reduce efectivele cu cel putin o mie in incercarea de a iesi din reorganziare

Kodak a anuntat ca isi va reduce efectivele cu cel putin 1. 000 de angajati pana la final de an, miscare prin care va economisi 330 milioane dolari in incercarea de a iesi din reorganizare. Compania a intrat in ianuarie sub protectia legii falimentului si de atunci a renuntat la 2. 700 de angajati din cei peste 17. 000 cu care a sfarsit anul 2011, scrie Reuters.

Licitatia de telefonie mobila prin care statul ar putea atrage 700 de milioane de euro continua si marti/Cererea depaseste oferta in cel putin una dintre categorii, spune ANCOM

Luni, in prima zi a licitatiei de spectru organizata pentru alocarea frecventelor in benzile de 800, 900, 1800 si 2600 MHz s-au desfasurat doua runde primare si avand in vedere ca cererea depaseste oferta in cel putin una dintre categorii, autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) va organiza marti, 11 septembrie, o noua serie de runde primare, a anuntat autoritatea. Aceasta este cea mai mare licitatie de spectru organizata vreodata in Romania in care se vand inclusiv frecvente ce vor fi folosite pentru serviciile 4G. Daca statul va vinde toate frecventele scoase la licitatie ar putea atrage la bugetul statului minim 700 de milioane de euro.

Irak. Cel putin 51 de morti si 250 de raniti in cele mai recente atacuri

Mai multe atacuri comise in ultimele ore in Irak au provocat moartea a 51 de persoane si ranirea altor 250 in mai multe zone din tara, au anuntat duminica autoritatile irakiene, citate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )