Libnet.ro
UNICEF

05:30

Wall Street inchide in scadere din cauza preocuparilor cu privire la zona euro

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza preocuparilor cu privire la zona euro

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza sentimentului generalizat de anxietate alimentat de temerile legate de deflatia zonei euro, instabilitatea din zonele emergente sau rezultatele mixte ale companiilor. Dow Jones a pierdut 0,94%, iar Nasdaq 0,47%. continuă pe Hotnews

Wall Street a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, din cauza temerilor legate de deflatia zonei euro sau de instabilitatea din zonele emergente.

UPDATE: Autostrazile A2 si A3, inchise din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a inchis circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti Fetesti, km 12+000 km 142+800, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusa.

Turcia. Cota de popularitate a lui Erdogan, in scadere din cauza crizei politice

Cota de popularitate a premierului turc Recep Tayyip Erdogan a scazut brusc de la inceputul scandalului politico-financiar, la mijlocul lui decembrie, care afecteaza grav Guvernul, potrivit unui sondaj publicat joi,.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Barclays inchide un sfert din sucursale si da afara sute de bancheri

Banca britanica Barclays, cu active de 1. 400 miliarde lire sterline, va inchide un sfert din cele 1. 600 de sucursale din Marea Britanie si va concedia sute de angajati de la divizia de investitii, pentru a reduce costurile in contextul aparitiei unor.

Wall Street a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Prefectul de Constanta a demisionat din functie din cauza codului rosu

Prefectul de Constanta, Eugen Bola, a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functie. Anuntul a fost facut in timpul vizitei in judet a vicepremierului Liviu Dragnea, care s-a declarat nemultumit de modul in care au actionat autoritatile judetene in.

Vremea paralizeaza traficul maritim: porturile din Constanta, inchise

Porturile Midia, Constanta Nord, Constanta Sud Agigea si Mangalia au fost inchise, miercuri dimineata, din cauza vantului puternic, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Traficul feroviar, restrictionat: circa 100 de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9. 56, informeaza Mediafax .

Circulatie intrerupta pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR),.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )