Libnet.ro
UNICEF

08:30

Wall Street: indicele Dow Jones atinge un nou record

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: indicele Dow Jones atinge un nou record

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri si astfel indicele Dow Jones a stabilit un nou record. Cresterea s-a bazat pe optimismul investitorilor inainte de week-end si pe revenirea tehnica a unor stocuri de tehnologie. continuă pe Hotnews

Indicele Dow Jones a inchis in urcare

Indicele Dow Jones al bursei din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

Indicele Dow Jones a deschis in crestere usoara

Indicele Dow Jones al bursei din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere usoara.

Wall Street inchide pe rosu, sub efectul caderii actiunilor Twitter cu aproape 18%

Wall Street a terminat pe rosu sedinta de marti, afectata de caderea actiunilor retelei sociale Twitter, care a antrenat si scaderea altori actiuni in industria IT, precum si de temerile legate de Ucraina: Dow Jones a pierdut 0,78% iar Nasdaq 1,38%, scrie AFP.

Wall Street inchide fara directie

Bursa de la New York a inchis mixt sesiunea de miercuri, o parte a pietei reactionand pozitiv la declaratiile presedintei Rezervei Federale a SUA: Nasdaq a scazut in continuare cu 0,32 %, dar Dow Jones a crescut cu 0,72 %.

Retailerul Alibaba vrea sa doboare recordul la bursa de la New York

Compania chineza de eCommerce Alibaba Group Holding vrea sa atraga pana la 20 miliarde de dolari prin listarea pe bursa de la New York, ceea ce ar reprezenta un nou record istoric, anticipand o capitalizare de piata de 109 miliarde de dolari.

Cand vor fi gata lucrarile la Parcul Drumul Taberei si cum ramane cu Cinematograful Favorit?

Saga constructiilor din preajma si din Parcul Drumul Taberei ar urma sa ajunga la final speram de bun augur) in data de 10 noiembrie 2014, conform informatiilor furnizate de Primaria Sectorului 6, la cererea WALL-STREET. ro.

Cand vor fi gata lucrarile la Parcul Drumul Taberei si cum ramane cu Cinematograful Favorit

Saga constructiilor din preajma si din Parcul Drumul Taberei ar urma sa ajunga la final in data de 10 noiembrie 2014, conform informatiilor furnizate de Primaria Sectorului 6, la cererea WALL-STREET. ro.

Pe coasta dalmata cu familia si doi Yorkshire Terrier: Interactionam cu localnicii pentru a intelege specificul local

Andrei Pitis, presedintele ANIS Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), le povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre urmatoarea sa vacanta.

5 motive pentru a participa la Forumul Pietei de Capital

Wall-Street. ro te invita la evenimentul Forumul Pietei de Capital , pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele din piata de capital si pentru a primi cele mai bune recomandari de la brokeri, administratori de fonduri si.

Viitorul in HR: cum te vaneaza angajatorii prin tehnologii sociale

Recrutarea si managementul angajatilor sunt din ce in mai moderne si tehnologizate, fapt pentru care specialistii in HR depasesc metodele standard si se concentreaza pe gasirea viitorilor angajati pe retele sociale. RO iti prezinta care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )