Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cand vor fi gata lucrarile la Parcul Drumul Taberei si cum ramane cu Cinematograful Favorit?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cand vor fi gata lucrarile la Parcul Drumul Taberei si cum ramane cu Cinematograful Favorit?

Saga constructiilor din preajma si din Parcul Drumul Taberei ar urma sa ajunga la final speram de bun augur) in data de 10 noiembrie 2014, conform informatiilor furnizate de Primaria Sectorului 6, la cererea WALL-STREET. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Cand vor fi gata lucrarile la Parcul Drumul Taberei si cum ramane cu Cinematograful Favorit

Saga constructiilor din preajma si din Parcul Drumul Taberei ar urma sa ajunga la final in data de 10 noiembrie 2014, conform informatiilor furnizate de Primaria Sectorului 6, la cererea WALL-STREET. ro.

S-a redeschis Piata Drumul Taberei II. Vezi cum arata dupa o investitie de 650.000 de euro

Piata Drumul Taberei II, aflata pe aflata pe bd. Drumul Taberei, s-a redeschis vineri dupa ce, timp de sase luni, a fost in proces de constructie si modernizare. Piata are o suprafata de 1. 200 mp, iar in incinta sunt amenajate 25 de spatii comerciale pentru vanzarea de lactate, carne, peste si 140 de tarabe pentru legume si fructe, destinate exclusiv persoanelor care detin certificate de producator.

FOTO Cum arata Piata Drumul Taberei II, cea mai ieftina din Capitala

Dupa sase luni de modernizare, Piata Drumul Taberei II din sectorul 6 al Capitalei a fost redeschisa. Pentru modernizarea a fost nevoie de o investitie de 650. 000 de euro.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )