Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street isi reia suflul dupa statu-quo-ul decis de Fed

Hotnews Hotnews,
 Wall Street isi reia suflul dupa statu-quo-ul decis de Fed

Bursa de la New York si-a reluat suflul miercuri, dupa ce a atins noi recorduri in sesiunea precedenta, fiind mai putin insufletita de decizia larg anticipata a Bancii centrale americane Federal Reserve) de a-si mentine sprijinul economic acordat pietelor: Dow Jones a cedat 0,39%, iar Nasdaq 0,55%, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Cornel Marian, de la Oresa Ventures, vine la Start-Up Wall-Street astazi

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Cornel Marian, de la Oresa Ventures, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Americanii ataca Germania: Europa nu isi revine din cauza voastra!

Trezoreria Statelor Unite a criticat in termeni duri politicile economice ale Germaniei, despre care afirma ca afecteaza recupererea atat in Europa, cat si la nivel global, potrivit cotidianului american Wall Street Journal, citat de Mediafax.

TOP: cele mai tari orase pe care merita sa le vizitezi in 2014

Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta pentru anul viitor, Wall-Street. ro iti recomanda sapte orase pe care nu trebuie sa le ratezi in 2014, potrivit site-ului de calatorii Lonely Planet .

Mentalitatea financiara este in urma cu 100 de ani in unele zone din Romania. Cum comentati DECLARATIA ZILEI in banking?

Mai multe declaratii ale lui Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, au iesit in evidenta la Conferinta Banking 2. 0 organizata de Wall-Street. ro. Una dintre cele relevante opinii vorbeste despre gradul de inapoiere in mediul rural din Romania.

O noua tendinta: ne vom inghesui in avioane, scaunele devin mai mici

Noul trend in aviatie este de a creste capacitatea actualelor avioane cu un loc pe rand, prin a oferi mai putin spatiu pentru solduri, un revers al unei jumatati de secol in care scaunele au crescut treptat la clasa economica, scrie The Wall Street.

Dragos Chivu, Printec: 95% din traficul unei banci mari este generat de internet banking

In jur de 95% din traficul unei banci mari este generat de serviciile de internet banking, a declarat Dragos Chivu, directorul general al Printec Group Romania, in cadrul conferintei Banking 2. Evenimentul este organizat de Wall-Street. ro cu.

Mihaela Ganciu, Simplus: Penetrarea smartphone-urilor a ajuns la 28%. Poti uita cardul sau portofelul acasa, dar telefonul il ai mereu cu tine

Penetrarea smatphone-urilor a ajuns la 28% in Romania, iar 50% dintre utilizatori intra pe internet de pe mobil, a declarat Mihaela Ganciu foto), in cadrul conferintei Banking 2. Evenimentul este organizat de Wall-Street. ro cu sprijinul Simplus,.

Insoft: In 2014 speram ca proiectele din strainatate sa insemne 20-25% din business

Clientii din strainatate ar putea insemna in jur de 20-25% din cifra de afaceri a companiei de circa 25 de milioane de euro anul viitor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Cosmin Zah, directorul executive al companiei de software Insoft.

Marin, Generali: Nu stiu cine isi mai poate permite sa sustina RCA fara profit

Avansul din primul semestru ar fi trebuit sa ne dea speranta ca piata isi revine si ca o sa asistam la o revigorare a industriei de asigurari. Din pacate, faptul ca aceasta crestere este din nou bazata pe subscrierile de RCA, ne determina sa nu vedem.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )