Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street revine pe crestere ajutata de rezultate economice in crestere

Hotnews Hotnews,
 Wall Street revine pe crestere ajutata de rezultate economice in crestere

New York Stock Exchange a revenit pe crestere joi datorita cresterii economice din SUA pe trimestrul IV precum si a cresterii castigurilor marilor corporatii: Dow Jones a castigat 0,70 %, iar Nasdaq 1,77 %, amplificat de catre cresterea Facebook. continuă pe Hotnews

Wall Street revine pe crestere, in asteptarea deciziilor Federal Reserve

Wall Street a revenit pe crestere marti, ajutata de rezultatele intreprinderilor si de indicatori in general pozitivi, asteptand insa deschiderea reuniunii de politica monetara a bancii centrale din Statele Unite: Dow Jones a castigat 0,57% iar Nasdaq 0,35%, scrie AFP.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, datorita cresterii economice din SUA pe trimestrul al IV-lea.

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street continua sa scada, in ciuda rezultatelor bune ale Caterpillar

Wall Street a continuat sa scada si luni, rezultatele peste asteptari ale Caterpillar nefiind de natura sa-i impresioneze pe investitori care asteapata decizia Fed de miercuri: Dow Jones a cedat 0,26 %, iar Nasdaq 1,08 %. Si monedele unor mari economii emergente si-au continuat luni caderea libera, afectate de situatii economice dificile si neputincioase in fata deciziei bancii centrale americane, Federal Reserve Fed), de la care se asteapta miercuri o decizie de politica monetara, scrie AFP.

Lupul de pe Wall Street are o blana mai lunga in versiunea de DVD, dar aceleasi naravuri

Unul dintre cele mai controversate filme aflate in cursa pentru Oscar 2014, Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, pelicula care a socat o buna parte a publicului prin scenele cu conotatie sexuala si secventele ce implicau consum de droguri, va avea o varianta mai lunga cu o ora pe DVD. Daca in versiunea de cinema cuvantul fuck a fost rostit de 506 ori, pregatiti-va sa-l auziti si mai mult pe DVD.

Top on The Move: recrutari de top, in ciuda vremii de afara

Vremea de afara nu i-a speriat pe manageri, iar in ultimele doua saptamani au avut loc schimbari de top in companii precum eMAG, Samsung, Holcim si nu numai. RO iti prezinta cele mai importante miscari de management de la inceput de an.

Adevaratele fete ale personajelor din haita Lupului de pe Wall Street. Cat este realitate si cat este pura fictiune

Cartea este o copie palida a realitatii, iar filmul este o copie palida a cartii, marturiseste Danny Porush, personajul interpretat de Jonah Hill, despre controversata comedie neagra Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Dilema Nymphomaniac Vol. II: CNC neaga ca a interzis filmul lui Lars von Trier. Distribuitorul vrea sa alerteze populatia

Sefa comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei CNC), Cristina Corciovescu, neaga ca CNC a interzis filmul Nyphomaniac Vol. II pentru publicul adult din Romania, potrivit declaratiei facute pentru WALL-STREET. In acelasi timp, Anca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )