Libnet.ro
UNICEF

21:15

Wall Street a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street revine pe crestere, in asteptarea deciziilor Federal Reserve

Wall Street a revenit pe crestere marti, ajutata de rezultatele intreprinderilor si de indicatori in general pozitivi, asteptand insa deschiderea reuniunii de politica monetara a bancii centrale din Statele Unite: Dow Jones a castigat 0,57% iar Nasdaq 0,35%, scrie AFP.

Wall Street a inchis in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, investitorii asteptand decizia de miercuri a Federal Reserve Fed) privind politica monetara, arata AFP.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Lupul de pe Wall Street are o blana mai lunga in versiunea de DVD, dar aceleasi naravuri

Unul dintre cele mai controversate filme aflate in cursa pentru Oscar 2014, Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, pelicula care a socat o buna parte a publicului prin scenele cu conotatie sexuala si secventele ce implicau consum de droguri, va avea o varianta mai lunga cu o ora pe DVD. Daca in versiunea de cinema cuvantul fuck a fost rostit de 506 ori, pregatiti-va sa-l auziti si mai mult pe DVD.

Adevaratele fete ale personajelor din haita Lupului de pe Wall Street. Cat este realitate si cat este pura fictiune

Cartea este o copie palida a realitatii, iar filmul este o copie palida a cartii, marturiseste Danny Porush, personajul interpretat de Jonah Hill, despre controversata comedie neagra Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street.

Dilema Nymphomaniac Vol. II: CNC neaga ca a interzis filmul lui Lars von Trier. Distribuitorul vrea sa alerteze populatia

Sefa comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei CNC), Cristina Corciovescu, neaga ca CNC a interzis filmul Nyphomaniac Vol. II pentru publicul adult din Romania, potrivit declaratiei facute pentru WALL-STREET. In acelasi timp, Anca.

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal. De asemenea, Google va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )