Libnet.ro
UNICEF

18:45

Washingtonul are nevoie de mai mult timp pentru noi sanctiuni legate de rachetele Iranului

România Liberă România Liberă,
Washingtonul are nevoie de mai mult timp pentru noi sanctiuni legate de rachetele Iranului

Casa Alba se asteapta ca Iranul sa-si finalizeze activitatea pentru punerea in aplicare a unui acord international nuclear in urmatoarele saptamani, dar Washingtonul are nevoie de mai mult timp sa pregateasca noi sanctiuni pentru programul iranian de rachete balistice, a declarat sambata un oficial american, informeaza Reuters. continuă pe România Liberă

Nokia e cea mai sigura protectie pentru un iPhone 6s

Dupa cum am putut observa cu totii, unii oameni au o pasiune aproape morbida de a distruge telefoane foarte scumpe. Ei numesc asta teste de rezistenta, dar nu suntem siguri daca e verificata rezistenta telefonului sau a buzunarului. Stim ca iPhone 6s e un telefon foarte bun, dar evident, nu are cum sa fie intr-atat [].

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Tehnologia te ajuta sa ai corpul dorit: cele mai bune aplicatii pentru slabit

Cu siguranta, pe lista dorintelor pentru 2016, mai multi oameni au bifat si slabitul catorva kilograme. Din fericire, telefoanele inteligente ne pot veni in ajutor in acest sens. Majoritatea iPhone-urilor si telefoanelor cu Android au senzori puternici, care iti pot monitoriza activitatea fizica, fara sa fie necesar sa cumperi accesorii aditionale, precum bratari de fitness [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )