Libnet.ro
UNICEF

18:00

Washingtonul doreste incheierea Acordului TTIP pana la sfarsitul anului, in pofida Brexitulu

Adevărul Adevărul,
Washingtonul doreste incheierea Acordului TTIP pana la sfarsitul anului, in pofida Brexitulu

Statele Unite si-au reafirmat luni dorinta de a finaliza pana la sfarsitul anului negocierile cu Uniunea Europeana UE) asupra Acordului de Parteneriat Transatlantic de Comert si Investitii TTIP), in pofida Brexitului si a opozitiei crescande a Frantei, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Washingtonul doreste incheierea Acordului TTIP pana la sfarsitul anului, in pofida Brexitului

Statele Unite si-au reafirmat luni dorinta de a finaliza pana la sfarsitul anului negocierile cu Uniunea Europeana UE) asupra Acordului de Parteneriat Transatlantic de Comert si Investitii TTIP), in pofida Brexitului si a opozitiei crescande a Frantei, transmite AFP.

SUA vor incheierea Acordului TTIP pana la sfarsitul anului

Statele Unite ale Americii si-au reiterat ieri dorinta de a finaliza pana la finele anului negocierile cu Uniunea Europeana asupra Acordului de Parteneriat Transatlantic de Comert si Investitii TTIP), in ciuda votului britanicilor privind Brexitul si a opozitiei crescande a Frantei, informeaza AFP.

Iohannis va primi avionul prezidential pana la sfarsitul anului. Ce s-a aflat despre aeronava

Aeronava pentru zborurile speciale va fi achizitionata pana la sfarsitul anului si va intra in proprietatea RA-APPS, urmand ca anul viitor STS sa instaleze din mers in.

Stocul actual de formulare CIV permite desfasurarea activitatii pana la sfarsitul anului

Registrul Auto Roman RAR) va elibera clientilor actualul model al Cartii de Identitate a Vehiculului CIV) pana la epuizarea stocului existent de formulare, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )