Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru). continuă pe Hotnews

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi

Simona Halep a jucatluni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

LIVE Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi (15:00)

Simona Halep joaca luni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Simona Halep in optimi la Wimbledon

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Wimbledon: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-4, 6-3/ Halep, in optimi dupa o evolutie solida

Simona Halep a avut o evolutie solida impotriva lui Kiki Bertens cap de serie numarul 26), favorita 5 a competitiei impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-3. Meciul a fost unul reusit pentru Simona: s-a deplasat bine, a lovit precis, a fost agresiva si a incercat sa conduca majoritatea schimburilor. In urma acestui succes, Halep s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Disputa de pe arena centrala a durat o ora si opt minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )