Libnet.ro
UNICEF

09:31

Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita. continuă pe Online Sport

Simona Halep in optimi la Wimbledon

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat fara probleme in turul al treilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat fara probleme in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de MareSlem al anului, dupa ce a dispus, joi, de italianca Fr.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon. Ce adversa va infrunta in cursa pentru trofeu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, astazi, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon

Simona Halep a castigat sambata meciul din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon dupa ce a invins-o sambata cu 6-4 6-3 pe sportiva din Olanda, Kiki Bertens. in optimi,.

Performanta extraordinara reusita de Simona Halep. Fanii sunt in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Be.

Wimbledon: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-4, 6-3/ Halep, in optimi dupa o evolutie solida

Simona Halep a avut o evolutie solida impotriva lui Kiki Bertens cap de serie numarul 26), favorita 5 a competitiei impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-3. Meciul a fost unul reusit pentru Simona: s-a deplasat bine, a lovit precis, a fost agresiva si a incercat sa conduca majoritatea schimburilor. In urma acestui succes, Halep s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Disputa de pe arena centrala a durat o ora si opt minute.

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur de la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in turul trei de la Wimbledon. Romanca a trecut de italianca Francesca Schiavone, ocupanta locului 111 in topul WTA, cu scorul 6-1, 6-1. Meciul a durat 65 de.

Simona Halep o invinge categoric pe Francesca Schiavone in turul 2 la Wimbledon

Dupa doua zile de amanari, meciul dintre Simona Halep si Francesca Schiavone a fost programat sa se dispute joi dupa-amiaza. A fost meciul doi de pe terenul al doilea, dupa partida Daniel Evans-Alexandr Dolgopolov, meci intrerupt la 6-6 si reluat dupa ora 13.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )