Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Roma: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 83 WTA, a fost eliminata, sambata, in primul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Sorana Cirstea, eliminata in sferturi de Kristina Mladenovic

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara a unui wild-card, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a fost invinsa de Kristina Mladenovic Franta, locul 17 WTA ), cap de serie numarul 14, scor 6-4, 6-4.

ATP Roma: Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor

Marius Copil 104 ATP) a ratat, sambata, accederea in ultimul tur al caificarilor la turneul de 1. 000 de puncte de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 4. 375 de euro.

WTA Madrid: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara unui wild-card, a ajuns in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi 53 WTA). Sorana s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-1.

Sorana Cirstea a fost eliminata de Kristina Mladenovic in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, locul 83 WTA si beneficiara a unui wild-card, a pierdut, miercuri, scor 4-6, 4-6, meciul jucat cu Kristina Mladenovic Franta, 17 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu vor evolua joi

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari. Halep va juca in sferturi si la dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a alaturat Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, miercuri, gratie victoriei reusite in fata japonezei Misaki Doi, cu 7-5, 3-6, 6-1.

Halep joaca direct in turul doi la turneul de la Roma; Begu si Niculescu in primul tur cu Sevastova

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, cu invingatoarea dintre Laura Siegemund si Naomi Osaka, in timp ce Irina Begu va juca in runda inaugurala cu letona Anastasija.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )