Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a alaturat Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, miercuri, gratie victoriei reusite in fata japonezei Misaki Doi, cu 7-5, 3-6, 6-1. continuă pe Adevărul

WTA Madrid: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara unui wild-card, a ajuns in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi 53 WTA). Sorana s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-1.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

Halep si Cirstea calificate in sferturi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Sorana Cirstea s-au calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid dupa meciuri de cate trei sferturi fiecare.

Sorana Cirstea in turul 3 la Madrid

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

WTA Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi

Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, a obtinut calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe suedeza Johanna Larsson, jucatoare venita din calificari si pozitia 57 in ierarhia mondiala.

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM Semifinala. Reprezentantii Republicii Moldova, Greciei si Suediei se numara printre artistii care s-au calificat in finala Eurovision 2017 dupa show-ul primei.

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, la Torino, dupa ce a invins-o cu scorul de 2-1 2-0) pe AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )