Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sorana Cirstea a fost eliminata de Kristina Mladenovic in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

România Liberă România Liberă,
Sorana Cirstea a fost eliminata de Kristina Mladenovic in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, locul 83 WTA si beneficiara a unui wild-card, a pierdut, miercuri, scor 4-6, 4-6, meciul jucat cu Kristina Mladenovic Franta, 17 WTA) in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. continuă pe România Liberă

WTA Madrid: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara unui wild-card, a ajuns in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi 53 WTA). Sorana s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 3-6, 6-1.

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a alaturat Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, miercuri, gratie victoriei reusite in fata japonezei Misaki Doi, cu 7-5, 3-6, 6-1.

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu vor evolua joi

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari. Halep va juca in sferturi si la dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu.

WTA Madrid: Sorana Cirstea, eliminata in sferturi de Kristina Mladenovic

Sorana Cirstea locul 83 WTA), beneficiara a unui wild-card, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a fost invinsa de Kristina Mladenovic Franta, locul 17 WTA ), cap de serie numarul 14, scor 6-4, 6-4.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Sorana Cirstea in turul 3 la Madrid

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

Irina Begu a fost eliminata din turneul WTA, de la Madrid

Irina Begu, jucatoarea romana de tenis, a fost eliminata miercuri de olandeza Kiki Bertens, 6-1, 7-5, in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )