Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiu de excelenta pentru STP Alba Iulia: cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa

Adevărul Adevărul,
Premiu de excelenta pentru STP Alba Iulia: cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa

Societatea de Transport Public STP) S. Alba Iulia a castigat premiul de excelenta oferit de IRU Uniunea Internationala a Transportului Rutier) pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Premiul a fost acordat pentru investitii importante intr-o flota de vehicule confortabile si ecologice pentru persoanele cu dizabilitati, sistemul integrat de ticketing, gradul de satisfactie al clientilor. continuă pe Adevărul

Regulamentul activitatii de taximetrie aprobat de Consiliul local Alba Iulia

Consiliul local Alba Iulia a aprobat, miercuri, regulamentul, caietul de sarcini si contractul de delegare a gestiunii pentru serviciul de transport persoane in regim de taxi. Potrivit noilor conditii, taximetristii cu masini mai vechi de 5 ani pot cere prelungirea autorizatiei. in proiectul aprobat se prevede ca se pot folosi autovehicule cu vechime maxima de 10 ani.

Colaborare intre Casa Regala a Romaniei si administratia din Alba Iulia pentru Ziua Regalitatii

Principele Radu de Romania, primarul Mircea Hava si presedintele Consiliului Judetean Ion Dumitrel au semnat marti la Sala Unirii un protocol de colaborare in scopul organizarii in urmatorii 10 ani a Zilei Regalitatii la Alba Iulia.

FOTO Curatenie liberala dupa o petrecere a PDL Alba Iulia

Tinerii liberali din Alba Iulia au initiat o actiune de curatenie in zona in care in urma cu o saptamana a avut loc o manifestare campeneasca organizata de PDL. Manifestarea Tropote in Tara Vinului a avut loc in 6 octombrie in apropierea localitatii Micesti, langa orasul Alba Iulia.

Inculpat din gruparea Litera Simota prins la Alba Iulia. Gheorghe Bota, acuzat de sprijinirea gruparii infractionale

Un inculpat din dosarul gruparii infractionale Litera-Simota, care a actionat in judetul Hunedoara, a fost prins la Alba Iulia. Gheorghe Bota are mandat de arestare preventive emis de Curtea de Apel.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In [].

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )